Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Купувам Audi A4 97-97-99 дизел до 2400 евра !!!!

Барам мотор за Дајхатсу 1.0 дизел. Незнам кој модел го носи овој мотор ама постар е, некаде одпрлика 88-89та година :D Доколку некој продава или пак знае некој што продава или пак каде можам да најдам нека ме исконтактира :D

еден другар бара APN 6s во добра состојба од Скопје...колку пари и што како ...фала

Барам хауба за Фиат Фиорино, модел 2000 -та година.. Доколку некој има да понуди или да ме упати - ПП.
--- надополнето: 14 август 2013 во 21:09 ---
Барам хауба за Фиат Фиорино, модел 2000 -та година.. Доколку некој има да понуди или да ме упати - ПП.

уште едно барање од другаров...:ATX или BT 50 сс од скопје во исправна состојба ,добро сочуван цена по договор.

КУПУВАМ ЈАМАХА АЕРОХ ако знаете некој да продава дајте број или информација во пп
--- надополнето: 17 август 2013 во 21:03 ---
КУПУВАМ ЈАМАХА АЕРОХ ако знаете некој да продава дајте број или информација во пп

--- надополнето: 14 август 2013 во 21:09 ---

Барај од Фиат Уно 99-та 2000-та имаат иста предница така да лесно ке завршиш работа....

Decki da ne znaete nekoj da prodava Velosiped od tie so svitkani racki (trkacki) za poevtini pari ili pa negde da ne znaete kaj so se prodavaat ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom