^Exotic^
Wanderstruck
- Член од
- 25 ноември 2007
- Мислења
- 5.969
- Поени од реакции
- 1.060
Оправда за што?За моралната вредност не знаеме, ниту реков такво нешто. А за останатото, сарказмот нема да те оправда?
Оправда за што?За моралната вредност не знаеме, ниту реков такво нешто. А за останатото, сарказмот нема да те оправда?
Чим сум сеуште овде значи јас не сум изгубен за мојот народ. А ти си изгубена. Колку ти што си заминала од Македонија исто толку се она што Македонија духовно значи те избркала. Веројатно не си била достојана. Затоа што секогаш е така.Да, самиот збор означува дека губам нешто. А бидејќи ти си во МКД со вакви размислувања, се радувам што те губам од видик.
Миљон жители од кој пола државни црева, 300 000 пензионери, и 300 000 реален сектор. И тија 700 000 ги цицат тија 300 000 и тава ти било реален живот. Не ми се ни мисле шо е нереален животМакедонија е носител на радикална вистина и затоа водиме вистински и реален живот. Кој сака да живее лажен живот, ќе бега надвор.
Одлично прашање кое треба да си го поставиш сам...За кого и за што ти трпиш во Македонија?За кого и за што?
Македонија и државата Република Македонија се две различни работи.Шо корист имаш од моралните вредности у држава шо не те есапе 3%?
Искрено мене ме интересира дали сам веруваш во глупостиве што ги изнатреска, а ако ти платиле колку зема за оваа врвна остроумност која ни ја прикажа?Чим сум сеуште овде значи јас не сум изгубен за мојот народ. А ти си изгубена. Колку ти што си заминала од Македонија исто толку се она што Македонија духовно значи те избркала. Веројатно не си била достојана. Затоа што секогаш е така.
Македонија е носител на радикална вистина и затоа водиме вистински и реален живот. Кој сака да живее лажен живот, ќе бега надвор.
За оној кој што сум да останам тој, и да го издигнам низ борбата, а не да посакам да бидам некој друг. За моето достоинство и духовно-културните вредности во кои верувам.Одлично прашање кое треба да си го поставиш сам...За кого и за што ти трпиш во Македонија?
За оној кој што сум да останам тој, и да го издигнам низ борбата, а не да посакам да бидам некој друг. За моето достоинство и духовно-културните вредности во кои верувам.
А ти за кого и за што живееш?
Те молам немој да ми кажеш дека Македонија е колевка на цивилизацијата и дека првите три раси на планетата биле македонската, црната и жолтата?Чим сум сеуште овде значи јас не сум изгубен за мојот народ. А ти си изгубена. Колку ти што си заминала од Македонија исто толку се она што Македонија духовно значи те избркала. Веројатно не си била достојана. Затоа што секогаш е така.
Македонија е носител на радикална вистина и затоа водиме вистински и реален живот. Кој сака да живее лажен живот, ќе бега надвор.
За кукавичлукот со бегањето од борбата која овде се води.Оправда за што?
А од кај знаеш па ти јас каде, како и зошто заминав?За кукавичлукот со бегањето од борбата која овде се води.
Ја имаме честа да бидеме носители на верата во Спасителот и нема порадикална вистина која е и причина за сите наши борби внатрешни и надворешни како поединци и како народ.Те молам немој да ми кажеш дека Македонија е колевка на цивилизацијата и дека првите три раси на планетата биле македонската, црната и жолтата?
Да не беше ти немаше да знам дека живеам достоинствено во земјата на Александар Македонски каде секој те е*е како сака и ти наплаќа шо ќе му се сони.За оној кој што сум да останам тој, и да го издигнам низ борбата, а не да посакам да бидам некој друг. За моето достоинство и духовно-културните вредности во кои верувам.
А ти за кого и за што живееш?
Опиши ја борбата Гоце, не ја гледаме ние, каде и кој ја води борбата?За кукавичлукот со бегањето од борбата која овде се води.
ти па најде на форумска нинџа од гоцевата раса да му се оправдуваш....А од кај знаеш па ти јас каде, како и зошто заминав?![]()