Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кај гледаш ова?

Никаде конкретно, кога утакмица ке почне и лаик у кладилница да ја збори дека е сигурна, пиши пропало...

Денес Коринтијас немаше ФБ страна на која не беше ставена во pinned post...
Затоа и не ја играв...

untitled.JPG

Незнам зошто ме кладоја во ова групата, ама ко ќе видам какви постој има, криво ми е шо го делам воздухот со нив. Ај шо има некои напалени дечина шо верват во дојави од 30 денари СМС, ама па има и возрасни :confused:

Прегледај го приврзокот 73030

Незнам зошто ме кладоја во ова групата, ама ко ќе видам какви постој има, криво ми е шо го делам воздухот со нив. Ај шо има некои напалени дечина шо верват во дојави од 30 денари СМС, ама па има и возрасни :confused:

pa sto ne ja napustis ako imas takvi misli :D

Прегледај го приврзокот 73030

е така ко ме стаеја во групи со дечишта одев и пцуев таму за да јадам бан и да неможат поке да ме редат тоа поидиотски групи неможе да има а и не сум сретнал асална Македонска група (освен онаа пред година - две) али затоа имаше добри балкански групи само и таму веке несум член повеке шо е најинтересно македонец речиси никогаш невидов да напишит нешо све беа некој само за препис

Како беше страната за повредени играчи, каде што се наведува утакмици/голови, дали е клучен играч (со ѕвездички знам беше означено) и сл?
П.С. Не зборувам за http://injuriesandsuspensions.com

Ми се врти една 2-1 од Саудиска Арабија...
Al Shabab vs Al Fath - 2-1
Ќе ја пробам на ситно, за да не ми биде криво што не сум ја ставил а испаднала. :)

Браво за Хонка, 2:0 водат на полувреме и после 2:3 им праат, и одете кажете не е местено. Играат со тим кој што е на дното на табелата и со сигурен излез. :mad:

Браво за Хонка, 2:0 водат на полувреме и после 2:3 им праат, и одете кажете не е местено. Играат со тим кој што е на дното на табелата и со сигурен излез. :mad:

Јас ја имав 1-2 уплатено, ама ... јајцата си ги изедов кога примија гол во 93-та за 3-3 ...

Иначе, ова беше поголема местенка денес ...
http://www.rezultati.com/utakmica/G2NhPZXL/#detalji-utakmice

И чекам да видам дали Алки Ларнача ке ја даде ТР 1:2 ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom