Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што сум си дозволил некоја себична, празнодушна, амеба од карактер личност, да ми влезе во сите соби од животот. Да се претстави како вистинската, да ме натера да и се посветам, да ја носам на раце, да ги толерирам сите недостатоци, да ја потрошам енергијата, чувствата и времето за неа, за наеднаш кукавички, бесчувствително и себично да покаже дека е всушност шизофренично-болна личност со повеќе лица, која го искористила мојот живот за да одигра една главна улога, оти во нејзиниот живот одсекогаш е статист или ги игра споредните улоги.

Мачно ми дојде од твојава изјава ми се собра желудникот..... а таман помислив не ми е мака за ништо ај да видам другиве што ги мачи....

Од што сум лут не можам да ги запрам солзиве од очиве, не можам да го контролирам тоа во моментов, а толку добро ми одеше контролата на тоа нешто, ми иди да го скршам лаптопов...

Кога ќе фатиш некого во лажга, наместо да ти признае, се сили и бега...
И кога напад им е најбоља одбрана зашто и немат со што друго...
Мака ми е од тоа веќе...

Последно уредено:
Maка ми е од лажговци,
Мака ми е од монотонијава,
Мака ми е од сиромаштијава,
Мака ми е од глупиов град.
Политичарите најмногу, а тек што ќе биде пред избори на тв и по интернет. :sick:

Maка ми е шо е вака глуп распоредот и шо морам да спијам ко че си дојдам, за да влезам некако в колосек во текот на денот, а влегувам тек после половина час расонување или приближно од 18 до 19 часот во некој интервал искажано.

Таман се стемнило, почнуваат вообичаените активности.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom