Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нема коло а да нема некоја наместена од фаворитиве , денес Валенсија црвен картон у 10 минута се гледа од авион дека е намерно напраен

Следетеме мене и ке се наполнете со пари, секако само ако имате кеш за сингл .. 3 ден со ред добитен..

Утре следат уште утакмици од страната а љубоморните што мислат дека се бламирам и фалам нека учат од НАЈДОБРИОТ поздрав : )

Slovenija tim - (minus) Loss
becker - oliveti - H2 WIN
macabi - apoel - NG ( nema gol) WIN
aradori - (minus) WIN

Бекер не знам како ти е вин, кога првиот сет го изгуби со 7-6 а после го истресе од земја со 6-3 и 6-1. Па и хендикеп сетови да ти е игран пак не е фатен. :)

Виториа Гимареш 1&T12+ 2,00

motherfunka.gif

Која местена Валенсија не трескајте, така е кога гледате коефициенти. Валенсија не е онаа старата која што играше 2-3 пати подобро од сега, а Свонси не е за потценување, англиски тим никогаш не е.

За вас овде и Стандард, динамо нема да се местени.А за некој што верува во местени сите се наместени..Само на спортска да го турне и оп местена била.Така да за тоа нема да се погодите никогаш кој е во право и дали била или Не.

Hs2 оливети да земе сет ! !1
--- надополнето: 20 септември 2013 во 00:39 ---

2:0 10' та минута , абе учете од најдобриот деца :)
Ок еј бравос(y),ама многу го потиш знаеш,за колку ставаш за 100 денарчиња.Види малце какви играчи има овде па после прај се џек,и нема да биде лошо неко листе да покажеш а?или тешко тоа?

Hs2 оливети да земе сет ! !1
--- надополнето: 20 септември 2013 во 00:39 ---

2:0 10' та минута , абе учете од најдобриот деца :)

Мирен... со една битка не се добиват војна али ок респект за тоа што си погодил до сега само проблемот е шо си паразит бе батка т.е. да небеше двознак прашање е дали ке погодеше нешто како и да е и тоа е умешност донекаде

Ок еј бравос(y),ама многу го потиш знаеш,за колку ставаш за 100 денарчиња.Види малце какви играчи има овде па после прај се џек,и нема да биде лошо неко листе да покажеш а?или тешко тоа?

ти ако сакаш играј и со 1000000000000000 денари ако не знаеш да пишеш џабе ти е... а сигурен сум дека немаш со поголема сума од мене играно ама како и да било еве од вчера ... а утакмиците сингл што ги играв од dvoznak утре ке ги сликам поздрав
o6blec.jpg

--- надополнето: 20 септември 2013 во 01:06 ---
Чекајте бе, 2:1 е, од кај знајте дека ќе влези? :)

Уживај си :)

ти ако сакаш играј и со 1000000000000000 денари ако не знаеш да пишеш џабе ти е... а сигурен сум дека немаш со поголема сума од мене играно ама како и да било еве од вчера ... а утакмиците сингл што ги играв од dvoznak утре ке ги сликам поздрав
o6blec.jpg

--- надополнето: 20 септември 2013 во 01:06 ---

Уживај си :)
За тоа дали иам играно за поголема сума од тебе е релативна работа,еве може ја да речем дека сум играл и сеа што праемо.Мене ми беше поентава,дека многу се дуеш,ко само ти овде да знаеш да играш,а тоа дека ги погоди нема збор.

За тоа дали иам играно за поголема сума од тебе е релативна работа,еве може ја да речем дека сум играл и сеа што праемо.Мене ми беше поентава,дека многу се дуеш,ко само ти овде да знаеш да играш,а тоа дека ги погоди нема збор.

Не е битно кој со колку игра .. најважно е кладилниците да ги празнеме а не тие нас :D

Не е битно кој со колку игра .. најважно е кладилниците да ги празнеме а не тие нас :D

Maшко, го потиш со муабетиве, учете од најдобриот... а самиот си кажуваш дека ПРЕПИШУВАШ утакмици од двознак, и дека си им платил преплата...

Зимај си парички, постирај си добитни ливчиња, пишувај типови, ама батали ги муабетиве од типот, следете ме мене и ке се наполните со пари, зошто таквите квартални фраери ги има за извоз...

Батали и муабетов, немаш играно со поголема сума од мене, зошто овде има луѓе кои уплаќаат суми од кои ке ти се сврти во мозокот...

Поздрав и секое добро...

Maшко, го потиш со муабетиве, учете од најдобриот... а самиот си кажуваш дека ПРЕПИШУВАШ утакмици од двознак, и дека си им платил преплата...

Зимај си парички, постирај си добитни ливчиња, пишувај типови, ама батали ги муабетиве од типот, следете ме мене и ке се наполните со пари, зошто таквите квартални фраери ги има за извоз...

Батали и муабетов, немаш играно со поголема сума од мене, зошто овде има луѓе кои уплаќаат суми од кои ке ти се сврти во мозокот...

Поздрав и секое добро...

Готово друже појќе нема такво понашање :) па се нервирам кога некој на форумов пишуваа ( со 50че со 100че се мамите вака така).што треба да ставам и јас слики каде што имам играно со по 2000,3000? па тогаш фаца да сум? што е важно кој со колку играл.. јас ни на крај памет не ми текна да зборам за сума ама ме присиле колегата погоре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom