Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мамич одма ги прави парите што му беа планирани од Лига на Шампиони .

Смрт за свињата бре !

Гимараеш 0-2 го имам, ќори екипи се двете, сега ќе им текне да даваат голови. И Есторил гг.
Ако излезат овие, добитен сум.

Преска излезе Ајнтрахт, сеа Гимараеш и Лацио ми се добри, останува уште Бетис да поведе, ама како шо гледам тенка работа...

Slovenija tim - (minus)
becker - oliveti - H2
macabi - apoel - NG ( nema gol)
aradori - (minus)

Од двознак се утакмициве .. Вчера ви копирав утакмица со 2.10 кофф влезе ракомет... Кој ме послуша си фате пари , И кој ке ме послуша денес пак ке си фате пари ... играјте ги сингл, и па седне да јадете ла јна копиљ сум не кажвам утакмици :)

Следетеме мене и ке се наполнете со пари, секако само ако имате кеш за сингл .. 3 ден со ред добитен..

Утре следат уште утакмици од страната а љубоморните што мислат дека се бламирам и фалам нека учат од НАЈДОБРИОТ поздрав : )

Slovenija tim - (minus) Loss
becker - oliveti - H2 WIN
macabi - apoel - NG ( nema gol) WIN
aradori - (minus) WIN

Dali nekoj bi go mrzelo da mi presmeta sistem 8/10 kolku e dobivka? Ili bar da mi objasni kako ide celoto smetanje da si presmetam sam?

Koeficientite sto me zaebaa se 3.50 i 1.60 a fateni mi se 3.10,1.40,1.55,1.85,1.37,1,65,1.80 i 1.35.
Uplata 90 :)

Dali nekoj bi go mrzelo da mi presmeta sistem 8/10 kolku e dobivka? Ili bar da mi objasni kako ide celoto smetanje da si presmetam sam?

Koeficientite sto me zaebaa se 3.50 i 1.60 a fateni mi se 3.10,1.40,1.55,1.85,1.37,1,65,1.80 i 1.35.
Uplata 90 :)

Заебаваш или озбилно вака имаш уплатено? Инаку 136 е добивката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom