PES 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не сфаќам зашто толку се брзаат со објавување на играва со години веќе. Трансферите не се ни доправени, како и секогаш. Тотално аматерски е веќе. Порано ја спасуваше брзината на гејмплејот и уживањето во играта но сега и тоа го нема.

Стварно, значи КОНАМИ како наводен самопрогласен лидер во правење фудбалски игри, веќе претеруваат со аматеризмот, не дека модерите нема да ги средат трансферите или дека КОНАМИ нема за два-три дена да направат апдејт но мајка му стара, трансфер периодот заврши пред повеќе од две недели, колку треба во веќе финализирана верзијна на играта да се корегира ова, ништо не треба.

Ако мислат тоа што ја пуштаат играта неколку дена пред ФИФА дека заради тоа некој ќе се навлече на нивната и заради тоа нема да ја игра ФИФА, дебело се заебале.

Очи ми покапија од барање решение за да ја средам и да ја играм. Времето кое го потрошив во истражување е поголемо од мнозинството тука кои само ја инсталирале и ја избришале одма :D

Да ја пробав барем....

Со години наназад пес го вадеше тоа што имаше брза игра, и успат дур изиграш 2-3 утакмици (2-3 дена де), излегол пачот со сите средени трансфери и дупки.
Но прашањето е: Како и дали ќе го инсталираат тој пач оние корисници што имаат оригинал?

Како и да е. Јас сум наклонет кој фифа, лани имаше екстра фифа направено, така да 14кава и да е тапа, 13ката е тука да излечи фрустрации :)

Со години наназад пес го вадеше тоа што имаше брза игра, и успат дур изиграш 2-3 утакмици (2-3 дена де), излегол пачот со сите средени трансфери и дупки.
Но прашањето е: Како и дали ќе го инсталираат тој пач оние корисници што имаат оригинал?

Како и да е. Јас сум наклонет кој фифа, лани имаше екстра фифа направено, така да 14кава и да е тапа, 13ката е тука да излечи фрустрации :)

Глеј, компанија како KONAMI не смее да дозволи обичните луѓе да си прават поправки на играта секоја година. Тоа треба компанијата да го прави и да се подобрува секоја година и да ги снемува тие проблеми. Не ми е гајле како, нека си се снајдат. А ако не можат, тогаш се само полоши од другите и тоа е тоа.

абе може не збори глупости .... имаш фифа менаџер и футбал менаџер ?!

EA со FIFA фудбалската симулација, а не меџанер има екслкузивни права.
Поради тоа Конами не смее да користи ништо оригинал од EPL, а ниту од Бундес лига мислам.
Се што е оригинал од тимови од EPL или Бундес e затоа што EA преку FIFA тоа им го дозволува.

Во Пес 2013 имаше стадиони од цела шпанска лига, а сега ги нема. Зошто?
Затоа што ЕА и тука се има вмешано. Линк!

Да беше до КОНАМИ добро ќе беше, ама не е(Лиценци и слично).
А за трансферите, е тука си се они криви.
--- надополнето: 19 септември 2013 во 20:09 ---

ИМа можност со пачот да се мести Default за single player и Online за кога ќе си игра на нет, играта да биде најобична.

Со 0.1 kb/s ми се спуштат играва,што значи отприлика за 1 година ќе се спушти,ама според вашиве коментари подобро да ја почекам ПЕС 2015.

Дриблање - НУЛА
Долги топки - НУЛА
Земање топка без клизачи - НУЛА
Шут (било каков, сите шутеви коа држиш лево или десно, зависи од аголот кај сакаш да шутираш) - НУЛА

Што е ова бе, Конами се заебаваат со серијалот? Поретардирано понашање на играчите нема. И првпат после СИТЕ продолженија на ПЕС што сум ги изиграл - од 5 шута, 5 завршија у грбот на ЕДИНСТВЕНИОТ напаѓач

Вчера еден од Катар одбранбен 1.90 висок го престигна Меси у пун спринт, иако бев пред него 3 метра

Јас не сфаќам зашто толку се брзаат со објавување на играва со години веќе. Трансферите не се ни доправени, како и секогаш. Тотално аматерски е веќе. Порано ја спасуваше брзината на гејмплејот и уживањето во играта но сега и тоа го нема.
па додека има млеко,кравата ќе се молзи .... пополека Пес ја губи својата најверна база ,прашање на време е само ... Фифа знам дека е ок и подобра ,но не можам да се префрлам на друг систем на кој сум се навикнал .... има Господ и да се надеваме дека на Јапонциве ќе им светне како секогаш кога е потребно ,знаат да изработат до совршенство .... само прашање е на време :)

па додека има млеко,кравата ќе се молзи .... пополека Пес ја губи својата најверна база ,прашање на време е само ... Фифа знам дека е ок и подобра ,но не можам да се префрлам на друг систем на кој сум се навикнал .... има Господ и да се надеваме дека на Јапонциве ќе им светне како секогаш кога е потребно ,знаат да изработат до совршенство .... само прашање е на време :)

Коментар на место. Ова комплетно можам да го сватам зошто поминав низ ова, ама некој што буквално појма нема и кажува дека нечини, е сварно од такт ме вади :)

Кога ве читав не ми се веруваше, па решив да ја симнам.

Што да видам......
Од 2006 ја играм играва и останав доследен се до сега.

Ова е дебакл за нив, порпаѓање, не ми се верува дека ќе се вратат на старата пес после ова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom