UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
RickyLFC9 да не ги крстил Џонџо Шелви, Шкртел и Аспас што не може да ги даде....

Уствари заборавив дека темава не му е позната како постоечка :)
Фламини еден и Фламини два.

Очигледно не сакаш да ме разбериш.
Мене лично ми е тортура да го слушам Калински кога коментира фудбал.
Не реков да се пензионира веднаш дека не кажал која е измената, општо го чекам денот кога ќе си оди, одбивен ми е.

:facepalm:
Ти ако знаеш уствари кој е Калински.... Кујзнае на кој канал и кој коментатор си слушал...

Што се палиш ко млад мајмун бе пријател? Сте изгубиле, ве заебаваме саат време и чекаме викенд. Зошто би се радувал на Базел за победата, односно на поразот на Челзи? Фактот е дека изгубивте дома од Базел (кој рака на срце не е Плзен). Смири се...

UEFA Cat league 2013/2014
Имав и црно-бела мачка по име Јуве ама ми ја згази кола за време на ЕП 2008:(.

Иначе Челзи (мачката) не е во боите на тимот, да се разбереме:pos:

R.I.P. Јуве

Не се грижи Челзи нема да те напушти. Може ќе ебава рандом мачкици низ маало како на пример мачката на Рики али нема да ти умре.
Е сега може да те замени како газда Челзи ама ти ќе гледаш тоа да не се случи.

Пффф, на Malcolm van den Сабаховић (ако не се лажам негова беше) мачката се викала Прасе.
И уште еден со име Лампард.

Најгрозно нешто од секогаш ми било кога навивачи на одредена екипа не знаат да признаат пораз и ја усеруваат темата. :rolleyes:

Најгрозно нешто од секогаш ми било кога навивачи на одредена екипа не знаат да признаат пораз и ја усеруваат темата. :rolleyes:

мене па ме нервират фанови кој незнаат да признаат реми и го тупат

Овие Челзи не заслужуваат ни во ЛЕ да играат :facepalm:

Јас сум немал ни мачка ни куче ни брат ни сестра ни останато животно така да ќе ја напуштам темава.
Епа земи мачка бе... таман ќе ти дојде со темава :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom