Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тууууу абе многу муабети нешто Кедира дека ќе дошол во Јануари :). Му недостига другарчето тоа е, башка напраивме дојчерски тим еј :D.

:)

943328_587414844649414_824029665_n.jpg

За 3 места во средината се борат 7 играчи.
Додека за 3 места во нападот имаме моментално 2 фит играчи.
Сите знаеме дека Венгер е заљубен во мифрилдери но понекогаш треба и напаѓачи да се има во тим, онака чисто моја мала скромна забелешка :D

3-ца од овие ‘мидфилдери‘ можат комотно да покријат на крилните позиции, така да нема потреба од паника.

Midfield брат .
Неможеме да го кривеме Венгер,сакашае да донесе класа напаѓач но ете не успеа во тоа . Се обиде да го позајми Ба за да имаме 2избор на солиден напаѓач и то не биде ... До зимата мора да се издржува некако да запалеме по некоја свеќичка за Жиру да ни биде здрав и се надевам дека Подолски ќе се врати што побрзо ... Иначе она трупот Волкот ... Дури тогаш ќе наебеме ...

3-ца од овие ‘мидфилдери‘ можат комотно да покријат на крилните позиции, така да нема потреба од паника.

Па и Џек и Ремзи можат, Џек прошлата се менуваше со Озил константно иако Џек играше повеќе лево. Изигра еден од подобрите натрпевари сезонава...

Мене ме радува тоа што сите се млади и доколку останат заедно можат да бидат ептен добри наредните години...
--- надополнето: 18 септември 2013 во 13:53 ---
Али факт е дека ни треба едно пробино крило, барем според мене, некој што е директен и што знае со топка а не ко Тео само 1 на 1 тешко да помине некој :D

Мене ме радува тоа што сите се млади и доколку останат заедно можат да бидат ептен добри наредните години...

Особено би ме радувало ако младите играчи ги задржиме неколку години. Веќе се гледа дека почнуваат да се надоврзуваат убаво и да учат како да играт заедно, само да замислам како тоа би изгледало за 2-3 години со ист состав и неколку квалитетни засилувања. Само да не се пушти некој да оди...

Ауууу возбудааааа за вечер па па па....
Иначе прво полувреме нема да можам да гледам, па ако може кратка анализа на полувреме . Идеме на победа ганерииииии

ОК, има ли некој овде да разбие монотонија и да даде причина првата лименка да ја отварам?
Кој ќе игра вечер има ли некоја инфо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom