Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нели Санти за у среда ќе беше спремен ?
Иначе подобро у среда Бентнер или Акпом нека играат место Жиру...

Стварно бе вој волкот тешко дрво бил.
Крстете се да не е вистина тоа за санти оти така ке нема луге за ротација.
И мора да се врати барем еден напагач вака мн ке го измори жиру.

Озил како ја спровира тоа топката помегу 2ца играци:cuc:

Арсенаааааааааал!
И пак: бабо Швабоооооооооооооо, троа турко али бабо Швабооооооооооо!

Отидов ја на пиво фест да славам!

Браво за победата:sneaky:
Кошелни си е малку приглуп,Волкот уште од дамна зборувам дека е тежок просек,Џенкинсон таман реков дека во напад е тешко срање и прави асистенцијаo_O,Сања како и што изјави дека се гледа себеси во понатамошниот дел од кариерата како стопер е се подобар и подобар на таа позиција,Фламини ме изненадува,таман како вино е:pos:,Ремзи е во животна форма.Го сокршија Вилшер,многу стартови имаше над него,сепак беше добар.Дури играше и на неприродна позиција,лево крило,мада се повеќе и повеќе навлегуваше во средина,тактика од Венгер со која ги збунуваше противниците и добро одеше,но Волкот не знае да искористи.Озил-пас мастер:cuc: и Жиру бре луѓе,од натпревар во натпревар се подобар и подобар.Искрено не го очекував ова од него.Секоја чест:cuc:

После подолго време,конечно Арсенал таму кадешто припаѓа,на самиот врв!
Да продолжиме со ваква игра до крајот на сезоната и резултатите нема да бидат очајни,верувајте! :)

И ќе заборавев,само да не е нешто посериозно со Жиру,таман влезе во форма,нејкам ни да помислам што ќе биде со него доколку паузира поради повреда:cenzura: Али сепак,Бентднер си го имаме :свиркам::pos:

За во среда квалитетен стрим и да ги бушиме Марсеј :)

Жиру има невиден напредок, веќе не е тип на напаѓач кои само чека топка да ја смести во мрежа. Сега е мобилен напаѓач, добро се гради, има перфектни пасови, дури и солидни дриблинзи, многу е вреден, трча, ме потестува на типот напаѓачи кои ги имавме претходно (Анри и РВП).

Сеуште не може да се утврди колку и дали ќе биде аут Жиру.
Казорла нема да заигра до следната пауза поради репрезентативните квалификации.

Немав прилика да гледам али Волкот бе која неконстантност ја има упм се промашуваат ли оние шанси овој Кошчиелни поке од пола пеналите и црвените ги имат напраено од севкупно на тимов како шо кажа некој поназад ич немислит.
За Жиру и Рамзи само пофалби се подобри и подобри

--- надополнето: 14 септември 2013 во 23:58 ---
Özil made 58 successful passes in the opposition half today - that's more than any player in any single PL game this season.

"Cazorla has an ankle problem. He will be out for a few weeks as well. I don't think he will play before the next international break."

:( али тоа е што е. Се сме чекале, па и Казорла ќе го дочекаме..

btw, некој да не има повеќе инфо за Артета?

Честито победа денес, иако не можев да го гледам натпреварот колку што можев да видам сме одиграле типично арсеналовски , сме можеле да ги згазиме во прво, за потоа да закомплицираме во второ и на крај да се извадиме.

Него мене дечки нешто друго ме загрижува, па НЕМАМЕ вече НИКАКВИ напаѓачи ни на клупа веќе, па како ќе играме на 4 фронта сезонава, па не е можно ова да се тресеме и молиме секој удар што ќе го добијат да не е ништо сериозно, па не се издржува ова, живци ќе искинеме а уште не почнала лигата што се вика.

п.с Mамаето негово на португалчето со специјални потреби што не ни го даде Ба, и тоа само од чиста завист и љубомора :mad:

Честито победа денес, иако не можев да го гледам натпреварот колку што можев да видам сме одиграле типично арсеналовски , сме можеле да ги згазиме во прво, за потоа да закомплицираме во второ и на крај да се извадиме.

Него мене дечки нешто друго ме загрижува, па НЕМАМЕ вече НИКАКВИ напаѓачи ни на клупа веќе, па како ќе играме на 4 фронта сезонава, па не е можно ова да се тресеме и молиме секој удар што ќе го добијат да не е ништо сериозно, па не се издржува ова, живци ќе искинеме а уште не почнала лигата што се вика.

п.с Mамаето негово на португалчето со специјални потреби што не ни го даде Ба, и тоа само од чиста завист и љубомора :mad:
мурињо покажа каков педер е летово затоа што во едно негово интервју изјави дека венгер го почитувал многу затоа што бил џентламем затоа што венгер се повлекол од трката по руни џатоа што мурињо тргнал по него. и на крај педеро се исплаши од носењето на озил и го стопира трансферот на ба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom