Фан клуб - РК Вардар

Може некој да ми каже на кои блокови останаа карти.Зачленет сум на Мк тикетс сум го забораил пасвордот.Барам да ми пратат на мејл - абер немаат.

Може некој да ми каже на кои блокови останаа карти.Зачленет сум на Мк тикетс сум го забораил пасвордот.Барам да ми пратат на мејл - абер немаат.
Има уште малце од блок 5 и 11 и позади гол што се тие.:)

Сигурно сте пишале поназад ама пак ќе си прашам. Што цена ќе бидат картите за натпреварите на (M)РК и ЖРК Вардар ?

Сигурно сте пишале поназад ама пак ќе си прашам. Што цена ќе бидат картите за натпреварите на (M)РК и ЖРК Вардар ?
За ЖРК не знам, за маживе е 150 во горните блокови, 250 во долните. За СЕХА лига во Кале е 60 денари.

За ЖРК не знам, за маживе е 150 во горните блокови, 250 во долните. За СЕХА лига во Кале е 60 денари.

За ЛШ мислев заборавив да пишам :D
Фала, иако повеќе мерак ми фаќаа жениве :icon_mrgr:

За ЛШ мислев заборавив да пишам :D
Фала, иако повеќе мерак ми фаќаа жениве :icon_mrgr:
Рано е за нив, ќе објават со време,б али мои очекувања се да бидат картите 150 со 100-ка...

Еден од Џамбо или Даскаловски ќе лета.
Али ок....ако е за резерва подобро он него некој странец.Не е врвен голман,но не е ни така лош.
Мене ми е подобар од Даскаловски.

Скоро цела надеж за добра и плодна сезона ни е вперена во еден бушав шпанец по име Инаки Малумбрес :вонзем:

секунди пред мене и ја имав истата реакција адеее :pos:
--- надополнето: 17 септември 2013 во 22:21 ---
Еден од Џамбо или Даскаловски ќе лета.
Али ок....ако е за резерва подобро он него некој странец.Не е врвен голман,но не е ни така лош.
Мене ми е подобар од Даскаловски.

Јас би се ослободил од Џамбо зошто качува килажа место барем да ја одржава.

Демек си оди пошто бил трет голман,а овде може ќе биде и четврти :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom