Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Важи
Пушти малце погледај ја на стрим.Па да видеш колку лагано играат олимпијакос.

бтв напаѓа јуве? е гледа некој ?
Јуве имаше и пречка после изедначувањето.

Мислам дека во оваа ситуација сите навиваме до крај на натпревариве да не падне гол на ниеден од мечевите освен на Јуве кај што Јуве ќе треба да даде гол така ?

Форца Јуве !

Како што знам пиша ЛАГАНО
Лагано ти е бенфика пример,или баерн.Сеа исто како да речам јуве ќе тепа лагано и да тепа 1-2 едвај.ебати лаганото така

1:3 kuce edno :D koga pisam lagano i lagano ke e do kraj ushe eden gol ke padne !

Ако влезе и јуве нема некој што нема фатено.
Јас манчестериве двата си ги изиграв дабл за посолено, а на друг тикет чекам јуве 23+ али тешко некако :rolleyes:

Ќе пропаднат кладилниците вечерва изгледа...за жал јас не учествувам во акцијата со мој придонес, т.е.со добитно ливче :D

1:3 kuce edno :D koga pisam lagano i lagano ke e do kraj ushe eden gol ke padne !

браво.Кога пиша немаа никаква игра сеа не дека имаат којзнае што али подкренаа ритам малце.А и сите играчи им се квалитетни.Да веруваш дека до 60та минута оглот не знаеја каде е.

Рекова дека ке правам пауза после утката од саботата од 5000 денари шо ме изгорија на срце.. но не успеав на ваков ден да не изиграм утакмици .. :) real 2 i psg 2 i bayern 1 so 1500 pa ajde da se pokrijam malce od sabotata :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom