UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos: Добра е клетвава пошто ако овие од МТВ и Т-Хоум не се хомофоби онда ако ништо друго барем подалеку од дома ќе им бидат децата :ROFLMAO:

Како прво да си почнам од Челзи нема да изненади многу . Незнам не ми фајка око и дека ќе стигне до финале ама ајде да видеме . Како второ Баерн во ниту еден случај нема да одбрани титула . Црна магија владее во ЛШ треба магионичари да играат место фудбалери . Дортмунд пак ќе си навивам за него како втор тим оти стварно многу јак фудбал играат и пак ќе гризе во ЛШ и очекувам пак да растури . Се ќе се врти муабетот околу Барселона и Реал пак :D ( да видеме дали Реал до 10тата титула ) . Mан Утд хм сигурно поминуваат група и ќе стигнат можеби до далеку . Другото што ќе бидне ќе бидне само изненадување . Еве на пример и Милан да го вклучеме за некое изненадување ама не до титула . Онака да тепа посилен тим ( Барса :D ) . Јувентус се добра закана :) повеќе од добра .

А вие навивајте си и правете си филмови во глава . Кога сите го отпишуваат Арсенал е тука да освои титула :)

Очекувам гол на Дрогба вечерва сакам да даде гол :) . И онака е роден да дава голови против силни тимови .

И Челзијаши не се надевајте многу на Челзи нема далеку да стигне ( ако не ме изненадат веќе ) . 1/4 финале ајде со сила 1/2 ама за понатака незнам :D

Дечки, дали можи да најди некој стрим, кај што наизменично ќе ги менуваат натпреварите (комбиниран пренос) ?

Vecherva ochekuvam ..... da im ebam majkata u pichka na MTV i site vraboteni tamu, toa ochekuvam.

И уште не научивте дека МТВ нема врска со ова? Пцујте ги Т-Хоум и нивниот монопол на пазарот. Плати па клати, секаде во светот е така.

И уште не научивте дека МТВ нема врска со ова? Пцујте ги Т-Хоум и нивниот монопол на пазарот. Плати па клати, секаде во светот е така.

Абе нема врска, битно е да се изнапцуе човек. Еве на пример јас знам дека Т-Хоум се лајна невидени ама сепак освен на нив пак и на мтв да им е*ам мајка у п**ка, :D

Vecherva ochekuvam ..... da im ebam majkata u pichka na MTV i site vraboteni tamu, toa ochekuvam.

:facepalm:

што се криви па вработените таму, како они да треба да даваат од плата за да се откупат права

Уште им се реди се по список на МТВ :eek:

ај мораше така, сега утре ќе почнат "ќе даваат утре" и "а која ќе ја даваат? " постовите. :D

Нека постире некој сопкаст овде од натпреварите.

И јас сакам да им ја еб*м мамицата на оние у МТВ.
Има таму и квалитетни дрољици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom