Девица до прва брачна ноќ

Ч

Чај

Гостин
Што потреба да се биде девица до брачна ноќ, кога постои денес заштите против сексуално преносливи болести,има информации за полова хигиена.

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
А ти невин ли си?
Кога веќе си толку загрижен за сексуално преносливите болести, тогаш би требало и ти да апстинираш до брак. Џабе е невестата невина, кога ти можеш да и пренесеш нешто.
Ти, а и сите останати кои очекуваат нивната идна невеста да се откаже не само од сексот, туку и од било каква сериозна емотивна врска (затоа што да бидеме реални истата е невозможна без секс), треба да го понудат истото. Сакаш невина, бујрум седи си и ти невин до прва брачна ноќ.
Ама не, балканоидите сакаат да испоебат се живо и диво, и после кога ќе начукаат 30 години почнуваат да кукаат по старите времиња, ама забораваат дека во тие времиња мажите дунда прв пат глеале на првата брачна ноќ.
Затоа користам заштита!:)И ова балканоид ич не ме вреѓа,балканоид сум нема ништо страшно во тоа,немој да ја идеализирате многу западната култура,има некои предности ама е и многу автодеструктивна.:cautious:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Полу-оф-топик: Познавам маж којшто има 26 години и е невин. Дали има заинтересирани кандидатки да му ја земат невиноста?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
и после ќе покажува непослушност серверот за праќање пораки
па ќе покажува
преоптеретен со вакви понуди

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Полу-оф-топик: Познавам маж којшто има 26 години и е невин. Дали има заинтересирани кандидатки да му ја земат невиноста?
Тоа колега за женски пол не е предизвик. Замисли да треба некој да учиш, наместо да уживаш, поодвратно здравје.

B

Blade Torch

Гостин
Тогаш најдобро најди некоја што го поминала пола ЦЕЛ град, таа е најизживеана на свет и шансите да те вара се 0%. (y)
Fixed. Што е сигурно , сигурно е . Да не се пушти по другана половина од градот. :pos:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Тоа колега за женски пол не е предизвик. Замисли да треба некој да учиш, наместо да уживаш, поодвратно здравје.

не биди толку сурова и ти на некој си се учела :D

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Fixed. Што е сигурно , сигурно е . Да не се пушти по другана половина од градот. :pos:
Ти со ова мачињава у профил и ќе се разведеш како девица.
--- надополнето: 16 септември 2013 во 22:20 ---
Се учевме е вистинскиот одговор.
Не заебавај увек е боље едниот да знае шо праи, а не да се вадиш од памет и да незнаеш како да се наместиш па ишчашени зглобови утрнување на нога па не си сигурен дали ти иде или не ти иде да го вадиш или не :icon_lol: , додуша сега има интернети и чуда по не им е толку тешко.

Gea

месечинка
Член од
11 октомври 2011
Мислења
217
Поени од реакции
720
Бог да чува. Не. Нели полова еднаквост, а!? Тој е*е, е*ам и јас, и фала, чао, пријатно. :cautious:

K

kalimer0

Гостин
Јас и објаснив дека сакам да пробам се пред 18. Останаа нешто повеќе од 10 дена па ќе видиме, ако не ќе најдеме друга што би рекол Миле ако треба и че платиме :D

Вака размислував до пред некој месец, сеа незнам зошто ама баш ич не ми се брза :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
сеа незнам зошто ама баш ич не ми се брза :)
не знаеш?
ја ќе ти кажам
си се опаметил за 1 месец
"сакам да пробам се пред 18" е крајно детско и глупо размислување :)

Kajgana Shop

На врв Bottom