Девица до прва брачна ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Што потреба да се биде девица до брачна ноќ, кога постои денес заштите против сексуално преносливи болести,има информации за полова хигиена.

А ти невин ли си?
Кога веќе си толку загрижен за сексуално преносливите болести, тогаш би требало и ти да апстинираш до брак. Џабе е невестата невина, кога ти можеш да и пренесеш нешто.
Ти, а и сите останати кои очекуваат нивната идна невеста да се откаже не само од сексот, туку и од било каква сериозна емотивна врска (затоа што да бидеме реални истата е невозможна без секс), треба да го понудат истото. Сакаш невина, бујрум седи си и ти невин до прва брачна ноќ.
Ама не, балканоидите сакаат да испоебат се живо и диво, и после кога ќе начукаат 30 години почнуваат да кукаат по старите времиња, ама забораваат дека во тие времиња мажите дунда прв пат глеале на првата брачна ноќ.
Затоа користам заштита!:)И ова балканоид ич не ме вреѓа,балканоид сум нема ништо страшно во тоа,немој да ја идеализирате многу западната култура,има некои предности ама е и многу автодеструктивна.:cautious:

Полу-оф-топик: Познавам маж којшто има 26 години и е невин. Дали има заинтересирани кандидатки да му ја земат невиноста?

и после ќе покажува непослушност серверот за праќање пораки
па ќе покажува
преоптеретен со вакви понуди

Полу-оф-топик: Познавам маж којшто има 26 години и е невин. Дали има заинтересирани кандидатки да му ја земат невиноста?
Тоа колега за женски пол не е предизвик. Замисли да треба некој да учиш, наместо да уживаш, поодвратно здравје.

Тогаш најдобро најди некоја што го поминала пола ЦЕЛ град, таа е најизживеана на свет и шансите да те вара се 0%. (y)

Fixed. Што е сигурно , сигурно е . Да не се пушти по другана половина од градот. :pos:

Тоа колега за женски пол не е предизвик. Замисли да треба некој да учиш, наместо да уживаш, поодвратно здравје.

не биди толку сурова и ти на некој си се учела :D

Fixed. Што е сигурно , сигурно е . Да не се пушти по другана половина од градот. :pos:

Ти со ова мачињава у профил и ќе се разведеш како девица.
--- надополнето: 16 септември 2013 во 22:20 ---
Се учевме е вистинскиот одговор.

Не заебавај увек е боље едниот да знае шо праи, а не да се вадиш од памет и да незнаеш како да се наместиш па ишчашени зглобови утрнување на нога па не си сигурен дали ти иде или не ти иде да го вадиш или не :icon_lol: , додуша сега има интернети и чуда по не им е толку тешко.

Бог да чува. Не. Нели полова еднаквост, а!? Тој е*е, е*ам и јас, и фала, чао, пријатно. :cautious:

Јас и објаснив дека сакам да пробам се пред 18. Останаа нешто повеќе од 10 дена па ќе видиме, ако не ќе најдеме друга што би рекол Миле ако треба и че платиме :D

Вака размислував до пред некој месец, сеа незнам зошто ама баш ич не ми се брза :)

сеа незнам зошто ама баш ич не ми се брза :)
не знаеш?
ја ќе ти кажам
си се опаметил за 1 месец
"сакам да пробам се пред 18" е крајно детско и глупо размислување :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom