- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 1.852
- Поени од реакции
- 1.382
Дефинирај "проживеала". Дали значи дека си ја проживеала младоста ако наседне (случајно или неслучајно) на минимум 5 кура? А во спротивно не си ја проживеала?
Јас лично мислам дека се смета дека некој си ја проживеал младоста како што треба ако го правел тоа што го сакал. Ако некој (без разлика дали е машко или женско) сакал во младоста да се ебе со кој стигне и го правел тоа, се смета дека ја проживеал младоста. Ако сакал, а не го правел тоа, можам да заклучам дека не си ја проживеал. И да, во тој случај понатаму во животот најверојатно тоа ќе се врати и ќе почне да го прави тоа на стари години.
Ама не секој сака да го прави тоа. Може некој имал други работи кои му го исполнувале животот во младоста. Сакал да прави други работи и ги правел тие работи. Тие работи го исполнувале. Во тој случај, таа личност си ја проживеала младоста без разлика дали имала секс и со колку партнери. Не значи дека ако некој немал секс претходно и се земал со првиот партнер, дека ќе го вара понатаму.
Сакаш да кажеш дека ако на некоја и се ебе, ти ќе бидеш џентлмен и ќе и речеш "Мала, знаеш имам некои други обврски у моментов, а и тоа не ми е животна цел.. Ја би да останеме на муабет.. па барај ме ако си за брак... " ?