UBAVO KAZANO POSTUVAM ,DELIME SKROS ISTO MISLENJEЗнам дека денешно време да се надеваш дека ќе најдиш девица е илузија.А иначе би сакал да начекам девица пред се поради безбеден секс.Батали модерни времинја незнам шо, здревјето е сепак најбитно.Затоа во денешницава сме осудени да имаме секс со кондом ,во спротивно си играш руски рулет.Ок си во врска ќе имаш секс со заштита ама кога си во брак мора и деца да се напрает ,нели?Едноставно СП болестите се прави тројанци,само чекаат погоден момент да те испратат во вечните ловишта.Ама тоа е цената шо ја плаќаме,во име на модерните времиња,чоек мора да се прилагоди на ситуацијата,нема бегање!
Супер утеха за оние кои ја губат невиноста (на женските мислам) пред 18 години.Расадник на неморал и етика зачинет со пластична хирургија... екстра..У денешно време постои хименопластика, така да .... било која девојка по потреба може да си стане девица. Again![]()
тука сум.Јас сакам муш - девица. Недопрен, чист, 'рскавец... Да се чува до првата брачна вечер.![]()
Не биди будала џабе работа да си отвараш.Јас сакам муш - девица. Недопрен, чист, 'рскавец... Да се чува до првата брачна вечер.![]()
Ти си жеМско, потстрижена ко мушко.тука сум.
Ќе бидам нежна. Ветувам!тука сум.
Не го лажи народот, не знаеш ти нежно..само ќе го прелажеш човек со овоа "само главичката" а ќе го излапаш цел од прваЌе бидам нежна. Ветувам!
На почеток - само главичката, после ако ти е ок, ќе продолжиме.![]()
Флексибилна е анфем.Ти си жеМско, потстрижена ко мушко.
Не проаѓаш.![]()
Ракувај со ситуацијата анфем, буквално.Ќе бидам нежна. Ветувам!
На почеток - само главичката, после ако ти е ок, ќе продолжиме.![]()
А ти невин ли си?Знам дека денешно време да се надеваш дека ќе најдиш девица е илузија.А иначе би сакал да начекам девица пред се поради безбеден секс.Батали модерни времинја незнам шо, здревјето е сепак најбитно.Затоа во денешницава сме осудени да имаме секс со кондом ,во спротивно си играш руски рулет.Ок си во врска ќе имаш секс со заштита ама кога си во брак мора и деца да се напрает ,нели?Едноставно СП болестите се прави тројанци,само чекаат погоден момент да те испратат во вечните ловишта.Ама тоа е цената шо ја плаќаме,во име на модерните времиња,чоек мора да се прилагоди на ситуацијата,нема бегање!
Тогаш најдобро најди некоја што го поминала пола град, таа е најизживеана на свет и шансите да те вара се 0%.Да најдеш девица е многу лошо. Тоа значи дека е неиживеана и после првиот секс коа ќе види дека нема поубаво чуство на свет шансите да се ебе со комшијата се 100%.