КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.547
- Поени од реакции
- 5.856
Колку чинеше производот ако не е тајна и дали ти земаа нешто царинициве (затоа што некој вика дека сега нема врска колку пари чини производот и земаат царина и данок на се')?Првата нарачка од алиекспрес ми стигна денес.
И во пошта ми викат дечко ова треба да се врати назад не го пишува твоето презиме туку само името и после некое време вика ај ќе ти ја дадеме пратката.
Назат на картичката го пишува, да можеш да нарачаш од DX не се преваранти без гајлеКај се гледа тој security code на виза картичка? И дали да нарачам од dx? Некако ми е шубе...
ЕДИТ:
Завршив се, и ова ми се појави... Што е?
Прегледај го приврзокот 72489
Побарав се на интернет и го средив тоа. Само сега ми се појави тоа како на сликата. Што да направам?Назат на картичката го пишува, да можеш да нарачаш од DX не се преваранти без гајле
незнам што грешка си направил,имаш некоја грешка направено или пак немаш пари на картичкатаПобарав се на интернет и го средив тоа. Само сега ми се појави тоа како на сликата. Што да направам?
Колку време ја чекаше??Првата нарачка од алиекспрес ми стигна денес.
И во пошта ми викат дечко ова треба да се врати назад не го пишува твоето презиме туку само името и после некое време вика ај ќе ти ја дадеме пратката.
Колку време ја чекаше??
Абе и мене не ми е проблем за 10-20 евра ќе им платам данок , проблемов ми е што имам направено преку 500 евра во производи купени во последниве месец дена ... рачунај цена на еден пар патики е минимум 50 долари... околу 2300 имам за чекање уште 5 пара патики 1 јакна , дуксерка , сат и 2 дреса , на патиките царина и ддв ми доаѓа половина од цената .mene denes mi stigna narackata utre bi trebalo da stigne drugata.
i kaj mene nema staveno prezime ama si stigaat na moja adresa bez problem ne sum go pisal prezimeto na aliexpress za narednite ke go ima ama ne pravat problem nasive barem kaj mene.
postarina danok takvi raboti ne mi rekle seuste nisto.
nad 10 evro mi se narackite.
А КАКО ТОА ги царинат ко дозволата нелим беше 45 Евра и плус како тоа сам си ја измислуваш цената шо ако му речам дека ги купив 20 $ ќе ми поверуваат ? :ZЕве денес ми стигна ливче за подигање , за двата пара патики треба да платам 1700 денари. значи царинети на 32.5 долари е ова нема врска повеќе тоа до 45 или до 50 евра .. мала промена на цените направив инаку коштаа патиките дупло така да ќе требаше 3500 да платам .
6 dolari I neshto bese proizvodot I stigna za okolu 15 denaКолку чинеше производот ако не е тајна и дали ти земаа нешто царинициве (затоа што некој вика дека сега нема врска колку пари чини производот и земаат царина и данок на се')?
Не важи тоа 45 евра , цената си ја сменав на фотошоп и им пратив принтскрин таму .А КАКО ТОА ги царинат ко дозволата нелим беше 45 Евра и плус како тоа сам си ја измислуваш цената шо ако му речам дека ги купив 20 $ ќе ми поверуваат ? :Z
А чекај оригинал беа патикиве или ?? Од кај ги зема?Не важи тоа 45 евра , цената си ја сменав на фотошоп и им пратив принтскрин таму .
Патикиве се со исти квалитет како овие овде што се продаваат , а кај нас нема ништо оригинал т.е све е втора класа . Оригинал само во Америка може да најдиш . Имам еден човек ги нарачувам преку него ама плаќам на алиекспрес бидејќи ми е посигурно така.А чекај оригинал беа патикиве или ?? Од кај ги зема?