Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Порано освен куче ништо не прифаќав за милениче ама сега зајаков за ништо не го мењам. Пет минути со него и забораваш на нервозите :)
Језда настрада босилекот на баба ми во двор ама и реков дека цигани го скинале, she bought it <3

Ах да му еам се.... денеска не дојдоја, утре ќе дојделе.. жими... :tapp:
Еуфоријава почнав да ја губам ( на факултетско прваче :icon_mrgr:)

Кајгано, не пиј воду одма кд ке се наручкаш
Легни легај : ) и чекај да ти се припие, послатка е такој
веруј ми
Него обожаам кд сам у понеделник фтору,још па есен...
А замисли сфак понеделник да ми е нерадан, јао колко сакам.
Тмуран понеделник после буран викенд а ти фри до јаја
Легализациа по цел дн по дома ке ми се дешаа
Што вика форумљашки сфет прајслез : )))
поздраф нездраф

Драга К...

Го поминуваме животот трошејки пари за облека, а незнаејќи дека најубавите нешта се случуваат без неа... :pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: Gea
Д.
ај белки ќе го издржам ова.......само храбро.......:)
сам си се тешам еј.
па сам сум. во ново непознато место, далеку од дома, живо пиле не познавам :D
и ми се смее и ми се плаче во исто време.
море стегни заби и прекини, сам си го барав.......
нема назад, сеа ако издржам сум свршил работа искрено.

Чекајте другари....we come in peace bitch

дај контролирајте си лицемерието пичка му матер..........плитки сте бе така.

питају ме издакле сам :D па како не бе само ни се дериме и пцујме,а маанаме шемата на почеток си бележиме територија :pos:

нема љубов дождот а еба мамата :icon_mrgr:

Уште оваа вечер да имам сила да издржам без спиење и да помини се како што треба и од утре кулирам неколку дена на максимум. Инаку кога го видам денешниов датум не ми се живее едноставно, го мразам денешниот и утрешниот датум и додека сум жив ќе биде така :place:

Болки у желудник, реглани, ланзули, спазмекси, двопеци и јогурти...

Нервоза-Грегор: 2:1. :icon_lol:

Се сетив на неколку стихови од Пеколот, пак ме фаќа психа!

Се зореше и сонцето се роди,
капејќи ѕвезди ко во денот прв
во кој за првпат почна да ги води
во мракот кај што хаос стигнал врв.

Си собрав книги по дома, ќе лежам и ќе читам. Чекам да ми донесат книги па да почнам да се спремам за тоефл-от, нема леб тука.

ДК, reporting from оазата во Гоце, покрај целово сивило само малку боја има тука. Дап, дома, конечно, иако герила вселен (на гости) али пак, дома. Ми фалеше бетонов во дождлив ден, ми фалеа сите тие моменти на тага и среќа низ темните ходници, ми фалеше терасата, ми фалеа луѓето...
Сношти убава патрола, денес scavenging овдека за да опремиме соба од другарче, уште не сум седнал да одморам. И конечно интернет пошо бев во драчево -_-
Сепак, сношти, покрај хм незнам, многу размислување дали треба или не, продолжив. Уствари запознав (ама убаво запознав) прекрасна личност, многу јака психички, иако си имала навика да се расплаче :) . Не сум осетил таков бес одамна, а останав смирен. Се активира мојот bloodlust но ништо не направив. Сепак си ги склопив коцките, останав смирен додека стоевме на клупата. Неможев да замислам како тоа може да се случи, па решив... решив дека вреди да останам тука, решив дека е добро, знам дека е така. И во истиот момент, сфатив дека ништо не сум преживеал а кукам цел живот. И да, фала и што ми го покажа тоа :)
Е сеа, во целиот хаос мислам дека успеав да се средам, цел ден во трчање а сепак смирено се осеќам, изгледа се вратив дома, осеќам дека... тука припаѓам или барем дека тука сакам да сум. Уште да иам една недела слободна да се излежавам онака, да ја избистрам главата, да „избегам“ ... ама обврските ме бркаат сами, ме бркаат низ лавиринт од кој што едвај му се гледа крајот ама после толку бегање ми се средува кондицијата па можам да постигнам.

Over and out :)

К,
И како сега јас да се изразам после ваквиот пост неколку реда над мене?? Ама јбг, некој е роден да биде писател, а некој обична драма. :)
Цел ден зборам глупости, ги насмевам намерно другите, како кловн. Мразам кловнови!! -.-
Почнува моето годишно време... Сакам есен...
tumblr_mslruhdyJX1sbjggfo1_500.gif

<3
Те сака, Неса

едит: И до сите оние кои не ја грабат шансата што ќе им се поклони. Suck it! Заслужувате да бидете мизерни. Нема цел живот да ви паѓа од небо. Зграпчи го денот, уживај, смеј се, не размислувај „Што би било, ако би било“, собирај искуства, нема да живееме вечно.
Неса аут...
Или пак не... :sneaky:

ДК

Најубаво чувство е кога можеш да оставиш пари дома, a при тоа да имаш за себе и своите потреби. Јбг 100 евра денес не се многу, ниту пар штикли али ми го разубавија периодов зашто поклонив малку, а добив многу!

Туку луѓево почнаа со самопотврдување врз основа на комплименти и забелешки. Патетитка! Ако решам веќе да си ја мерам со некој/а го правам тоа на дело, премерувам и ако сум боље сум боље. Едноставна работа. Комплиментине и онака ми се секојдневие, коса, облека, успех, браво (лицемерие), добри, лоши, меѓутоа тоа се само комплименти. Се гледам на дело и се гордеам.

И плус мојов е несекојдневен. Заспива во кино и вели ејјј види еспресо и кафе, 120 денари акција. :pos:
Му посакувам многу среќа утре со надеж за подобро!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom