Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Овде лежи зајакот.Правиш разлика помеѓу женско-машко другарство и женско-женско другарство? Малку несватливо ми е ова.Самиот поим другарство не би требало да има поделби.Другарство не, пријателство да...
Уште ова да те прашам...дали некогаш би си сменила прслуци пред другарите?:smir:
Разликата ја правам во тоа што со моите другарки не можам да играм дота, пошто не ни знаат што е тоа, а со моите другари не можам одам по алишта ....
Друга разлика нема, а за прашањето, прслук не би сменила ни пред другарките.Ок, ја сваќам поентата на прашањето и на што целиш во случајов.
Признавам, пред машките другари се чуствувам за нијанса понепријатно во врска со тие работи...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
според мене нема шанси. ехеее 1:100000 се шансите:toe: познавав некои случаи така неразделни другари, машко и женско, сега сите такви што ги знаев ама буквално сите, се фатени :toe: и јас имам другарки не викам не ама не дотолку

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
според мене нема шанси. ехеее 1:100000 се шансите:toe: познавав некои случаи така неразделни другари, машко и женско, сега сите такви што ги знаев ама буквално сите, се фатени :toe: и јас имам другарки не викам не ама не дотолку
Значи зашто да нема шанси..тоа така се погодило во твоите случаеви...на пример колку луѓе познавам што се другари мн.мн. години и не се покажуваат никакви чуства (не другарски) ...значи и јас имам другари што баш си ги сакам онака..лајк а брадрс...:helou:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Si[M]onA;3001385 напиша:
Значи зашто да нема шанси..тоа така се погодило во твоите случаеви...на пример колку луѓе познавам што се другари мн.мн. години и не се покажуваат никакви чуства (не другарски) ...значи и јас имам другари што баш си ги сакам онака..лајк а брадрс...:helou:
епа значи ти си тој случај, 1:100000 :vozbud: инаку и да не се покажале сега никакви чувства, во твоите случаи, подоцна ќе се појават :helou:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.567
Поени од реакции
4.546
Постои, но за некое време. После сите се фаќаат

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
епа значи ти си тој случај, 1:100000 :vozbud: инаку и да не се покажале сега никакви чувства, во твоите случаи, подоцна ќе се појават :helou:
хахаха...епа ај ако се појават ќе те известам...за сега добро е..!! :pipi::kez:

Член од
12 март 2009
Мислења
20.570
Поени од реакции
16.764
Разликата ја правам во тоа што со моите другарки не можам да играм дота, пошто не ни знаат што е тоа, а со моите другари не можам одам по алишта ....
Друга разлика нема, а за прашањето, прслук не би сменила ни пред другарките.Ок, ја сваќам поентата на прашањето и на што целиш во случајов.
Признавам, пред машките другари се чуствувам за нијанса понепријатно во врска со тие работи...
.. ima i drugo, od site strani ripaat homoseksualno orjentiranite, a vsusnost so vekovi se diskriminirani heterosexualno orjentiranite.. maski /zenski kupatila, wc-a ( ova e posebno nezdravo), spalni sobi vo internati, vojska, zatvor...
..znaci najprirodno e sekoj sam da se banja i sam da spie ... poradi zasteda, koristenje na 2-krevetni ili poveke krevetni sobi so decenii se nametnuvaa homoseksualni spalni.. e sega pocnaa so TV - bigbrother i farma emisiite da gi stavaat site zaedno... ami razvratno bilo ?? .. a sto porano pred 30-40 godini vo izvidnici sto se preaese da ne pisuvam, postarite vospituvaci homoseksualno gi iskoristuvaa pomalite izvidnici ama se kutese..
..pa i den denes se zadrza famata za torturata so zatvorskiot analen sex, a kako ke gi zastrasat pederite ??.. pa namerno ke praat kriminal..
..znaci vekovna diskriminacija..
.. edna svetla tocka primetiv vo edna firma vo Gorce Petrov, uste 1993, vo upracnata zgrada nemase masko i zensko WC, tuku edno WC, vnatre imase prostrana umivalna so lavabo, ogledalo i 2 posebni wc-a , klasicni, so solja..nikakvi cucavci, pisoari, mislam ..normalno e sekoj da izleguva od WC pristojno zakopcan i togas ne e bitno dali e zaednicko WC...
.. e sega edna od sekretarkite si imase obicaj patentot od pantalonite
da go zakopcuva na izleguvanje :nenene:.. ama i prostiv oti bese mlada i zgodna...:toe:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Па добросигурно пред другарите нема да смениш прслук:vozbud:....а зашто да не пред другарките?? али треба да знаеш..т.е сигурно знаеш дека другар повеќе може да те ислуша и повеќе да ти помогне него другарка....па дури и за во шопинг .....точно ќе ти каже во што најдобро изгледаш....додека.. другарката во тој поглед мож:icon_lol:е малку и да ти позавиди ...!?!:toe:

не баш...барем кај мене.

само не ми е јасно и другарскиот секс се рачуна или??
Другарски секс..?!?!!? :vozbud::vozbud: wtF..?!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Епа јас сум тој случај. Имам 1-2 другарки кои ми се чсито другарки, за кои мислам дека живот ќе дадам ама ни на крај памет не ми дошло да се фатам со некоја од нив.

I

InF3cTeD

Гостин
Епа јас сум тој случај. Имам 1-2 другарки кои ми се чсито другарки, за кои мислам дека живот ќе дадам ама ни на крај памет не ми дошло да се фатам со некоја од нив.
а шо ако една од нив не мисли како тебе и покаже некакви чувства кон тебе...шо ќе праиш тогаш??

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
а шо ако една од нив не мисли како тебе и покаже некакви чувства кон тебе...шо ќе праиш тогаш??
Тоа ако мислис ќе мислам јас тогаш, ама сигурен сум 1000000000000% дека ниедна не мисли така.

S

smart ass

Гостин
Si[M]onA;3001572 напиша:
Другарски секс..?!?!!? :vozbud::vozbud: wtF..?!
епа сега има...првиот пат почна со моја другарка баш некое време после испаѓањето на видеото со северина...па јас и викам ма што ја обвинуваат ова она секс си е секс...и она одговори да бе тоа е ко на пример ја и ти и после пак исто...така и беше...па некогаш во зависност од условите одевме и на оралка само....ама поентата е дека ми беше важен сексот,едноставно тоа е како дел плус кој сум го запознал од неа а истото важи и за неа.

интересно е си се дружите,а премолчувате...абе како телепатија е,

е кога си фати дечко веќе останува другарство..но без секс:toe:
но почитта останува иста.не е к***а во никој случај...

најлесно

ова за ајсбој...

а јас лично би и објаснил дека немам никакви чувства кон неа полошо е да одам со неа и да ја лажам!!

тука другарство не преминува во љубов.

Тоа ако мислис ќе мислам јас тогаш, ама сигурен сум 1000000000000% дека ниедна не мисли така.

ајсбој од кај толкав процент ископа-квадкор CPU не би бил сигурен,абе чупињата сакаат машки од кај знаеш дека барем едната од нив...барем на момент не помислила??

Kajgana Shop

На врв Bottom