Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу распоредов во наредни 3 недели вришти...

ЦСКА дома, Шалке гости, Хановер дома (ДФБ), Волфсбург дома, Сити гости, Леверкузен гости... Среда-сабота секако...

Тоа е причината претпоставувам за страшната критика и јакиот шамар од Замер вчера со неговата изјава...

Свесен е дека ни предстои страшен период и дека може да биде клучен за понатамошниот тек на сезоната ако изгубиме чекор...А лесно ќе изгубиме чекор ако останат со истото понашање у тие утакмици.

Има се право што вика.Неможе сите на Пеп само да се повикуваат.Факт е дека имаме доста повреди но и факт дека и со таков сакат состав правевме шанси кои не го користеа а можеа утакмицата да ја запечатат.Така се случи со Фрајбург ради недостаток на воља и мотивација.

Свесен е Замер за тоа и страшно го поддржувам.

Sammer vulkanot se aktivira!

Inaku vcera prvo poluvreme se igrase barsa stil,za da vo vtoroto poluvreme pocne prepoznatliviot Baern t.e jaki prodori po stranite.
Prvo poluvreme mu davaat na Ribery toj im ja vraka(tiki-taka sranje).Naredba si e naredba.
Vo vtoriot del druga pesna se peese.

So Lahm vo sredina nie igrame so igrac pomalku iako se gleda deka Pep ne e svesen za toa.
Dokolku se nema igrac za taa DMC pozicija,neka ubaci napadzac i gotovo.Gubime na teren so igranje na igraci na sasvim treti pozicii.

Vo momentov Mandzukic igra toa sto go igrase Gomez t.e dava gol no nisto ne pravi,sosema beskorisen.
Mandzukic od lani go nema.

Slednive natprevari ne se mnogu teski,no za ponatamu imame potreba od Gotze,Thiago itn..

Sammer vulkanot se aktivira!

Inaku vcera prvo poluvreme se igrase barsa stil,za da vo vtoroto poluvreme pocne prepoznatliviot Baern t.e jaki prodori po stranite.
Prvo poluvreme mu davaat na Ribery toj im ja vraka(tiki-taka sranje).Naredba si e naredba.
Vo vtoriot del druga pesna se peese.

So Lahm vo sredina nie igrame so igrac pomalku iako se gleda deka Pep ne e svesen za toa.
Dokolku se nema igrac za taa DMC pozicija,neka ubaci napadzac i gotovo.Gubime na teren so igranje na igraci na sasvim treti pozicii.

Vo momentov Mandzukic igra toa sto go igrase Gomez t.e dava gol no nisto ne pravi,sosema beskorisen.
Mandzukic od lani go nema.

Slednive natprevari ne se mnogu teski,no za ponatamu imame potreba od Gotze,Thiago itn..

Тоа би било убиство тотално....Факт е дека Лам не е најкомотен на таа позиција,но за вчера можам да ти кажам најмалце 3 ситуации во кои пресече директни топки на Хановер од кои можеше да се развие контра! Па дури и барса од златните времиња 2011 играше со еден копач-Бускец.

Штета е што на играчи како Хави Швајни Кирхоф мора да го играме Лам,али искрено се надевам дека Швајни ќе стартува у Вторник веќе редно е!

Иначе драго ми е што конечно си призна дека Гомез ништо не праел освен што чекаше да му подадат у 16ник за да ја прати у гол...

Имаме многу тешки гостувања у Гелзенкирхен и у Леверкузен!! И со Сити е битна у гости таа да извадиме добар резултат!Тежок период многу,затоа Замер така регираше вчера.

Има опасност во тоа што прави Самер. Ако секој викенд им вика вака на играчите ќе го губи ефектот со тек на време.

Има опасност во тоа што прави Самер. Ако секој викенд им вика вака на играчите ќе го губи ефектот со тек на време.

Замер точно знае кога ова да го праи....Затоа е толку добар,и затоа лани освоивме све што се можеше!

Лани ова Замер го направи вака еднаш и тоа после утакмицата со Вердер се сеќавам...Исто тепавме со 2:0 мислам али ептен јако ги искритикува.После тоа подруго беше.

Такада ефектот е појак кога знаеш кога да ја дадеш критиката,а сега дефинитивно беше право време,сооглед на тоа дека веќе неколку утакмици по ред победуваат но не се залагаа максимално!

Кога Замер ќе искочи со критика знаеш дека стварно е време за критика.И фановите тоа го мислат вчера што он го изјави.Имаа добра соработка со Пеп,со тоа што Пеп е good cop,а Замер е bad cop.

Тоа би било убиство тотално....Факт е дека Лам не е најкомотен на таа позиција,но за вчера можам да ти кажам најмалце 3 ситуации во кои пресече директни топки на Хановер од кои можеше да се развие контра! Па дури и барса од златните времиња 2011 играше со еден копач-Бускец.

Штета е што на играчи како Хави Швајни Кирхоф мора да го играме Лам,али искрено се надевам дека Швајни ќе стартува у Вторник веќе редно е!

Иначе драго ми е што конечно си призна дека Гомез ништо не праел освен што чекаше да му подадат у 16ник за да ја прати у гол...

Имаме многу тешки гостувања у Гелзенкирхен и у Леверкузен!! И со Сити е битна у гости таа да извадиме добар резултат!Тежок период многу,затоа Замер така регираше вчера.

Гомез беше и уште е гол играч.Гомез само на најпотребните натпревари се враќаше назад но сепак и тој си трчаше(можеби за нас неприметно) но сепак тој си имаше некој просек од 11 километри.
Значи не лежеше.
Е сега е проблемот што Манџо некако не ми е уверлив како во поголемиот дел од минатата сезона,и неговото викање по судии,тепање намерно противнички играчи итн не ми се свиѓа.
Бујтен му писна после една корна па се смири колку толку Манџо.Некако се замислува дека е поголем од сите.
Баерн си пати од квалитетен шпиц во моментов и тоа што нема конкуренција уште полошо е.

Мислев дека е покасно дуелот со Сити.:cenzura:Има време до тогаш но Гетце и Тиаго можеби нема да бидат спремни.Ќе ни беа од корист,за да ги размрдаат останативе играчи.За тој натпревар на гости попотребен е Гетце.А на дуелот во Леверкузен ќе биде тешко да се освојат трите бода.

6/6 остварливо или не ? :unsure:
Ако кикснеме во бундес,а ги имаме Шалке,Волфзбург и Леверкузен ќе летаат глави.

А инаку критиките на Замер се во ред,го почитувам поради тоа,но што е улогата на Пеп во овој случај?
Каде се неговите критики или него се уште му е розово се околу Баерн Минхен и градот Минхен?

Како што ми изгледа,Замер е повеќе почитуван него ли Пеп од страна на играчите.
Треба и тој да ги критикува,или си седи мирен бидејќи и тој е виновен за неколкуте летаргични натпревари ?

Гомез беше и уште е гол играч.Гомез само на најпотребните натпревари се враќаше назад но сепак и тој си трчаше(можеби за нас неприметно) но сепак тој си имаше некој просек од 11 километри.
Значи не лежеше.
Е сега е проблемот што Манџо некако не ми е уверлив како во поголемиот дел од минатата сезона,и неговото викање по судии,тепање намерно противнички играчи итн не ми се свиѓа.
Бујтен му писна после една корна па се смири колку толку Манџо.Некако се замислува дека е поголем од сите.
Баерн си пати од квалитетен шпиц во моментов и тоа што нема конкуренција уште полошо е.

Мислев дека е покасно дуелот со Сити.:cenzura:Има време до тогаш но Гетце и Тиаго можеби нема да бидат спремни.Ќе ни беа од корист,за да ги размрдаат останативе играчи.За тој натпревар на гости попотребен е Гетце.А на дуелот во Леверкузен ќе биде тешко да се освојат трите бода.

6/6 остварливо или не ? :unsure:
Ако кикснеме во бундес,а ги имаме Шалке,Волфзбург и Леверкузен ќе летаат глави.

А инаку критиките на Замер се во ред,го почитувам поради тоа,но што е улогата на Пеп во овој случај?
Каде се неговите критики или него се уште му е розово се околу Баерн Минхен и градот Минхен?

Како што ми изгледа,Замер е повеќе почитуван него ли Пеп од страна на играчите.
Треба и тој да ги критикува,или си седи мирен бидејќи и тој е виновен за неколкуте летаргични натпревари ?

Абе почитуван е Пеп,али сигурно нема да ја стекне нивната доверба ако јавно ги критикува...Затоа е тука Замер кој истата улога ја играше и кога беше Јуп.Замер беше лошиот кој пиздеше и ги држеше до крај стегнати,и со изјавите поготово у јавност да не се летаат пред време.Такада сосема е на место тоа он што прави.Сигурно дека и Пеп истото им го збори,али јавно Замер е тој кој гласно ги критикува како лани.

Тиаго тешко да се врати,најрано у средина на Октомври.Гетце очекувам за брзо да се врати исто и Хави Мартинез!

Нема простор за утка!

Пеп и Матијас играат „Good cop - bad cop“, (Пеп е фиониот цајкан а Замер лошиот) :icon_lol:

Пеп и Матијас играат „Good cop - bad cop“, (Пеп е фиониот цајкан а Замер лошиот) :icon_lol:

Многу логично...

Многу ќе беше глупо и ќе имаше обратен ефект да Пеп кој допрва дојде констатно да ги критикува играчите кои лани освоија све живо и диво...Мора прво да се поврзе со нив.

Али затоа Матијас е тука да ги спушта на земја..Затоа и убаво рече,неможе само да се кријат сите позади Пеп и само Пеп да ја носи критиката за играта.

Götze из бек! На тренинг сега за сега, а се надевам за брзо ќе биде и на теренот.

580295_514890715265214_1888893413_n.jpg

Ули изјавил дека мора да разговара со Замер за критиките кој ги упати по натпреварот со Хановер.Тој смета дека критиките немале основа и дека ако константно се повторуваат ќе бидат потоа јалови,без ефект.

Јас сум на страната на Замер,сепак очигледно е дека тимот игра слабо.

1233344_514906815263604_378306816_n.jpg

Гвардиола вели дека Замер за него е премногу важен.

1239981_514917301929222_1870111425_n.jpg

Крос вели дека Замер е во право и дека мораат да се потрудат повеќе.

Дали постојат две фракции во екипата ?(n)

580295_514890715265214_1888893413_n.jpg

Ули изјавил дека мора да разговара со Замер за критиките кој ги упати по натпреварот со Хановер.Тој смета дека критиките немале основа и дека ако константно се повторуваат ќе бидат потоа јалови,без ефект.

Јас сум на страната на Замер,сепак очигледно е дека тимот игра слабо.

1233344_514906815263604_378306816_n.jpg

Гвардиола вели дека Замер за него е премногу важен.

1239981_514917301929222_1870111425_n.jpg

Крос вели дека Замер е во право и дека мораат да се потрудат повеќе.

Дали постојат две фракции во екипата ?(n)

Дали Американците слетаа на месечината???

Кој го уби Кенеди???

Дали Тупак е жив???

Не ме сфаќај погрешно али мислам дека стално новинарите си сакаат да ја направат ситуацијата повеќе отколку што е...

Сега дека е нов Гвардиола па интересно им е на сите.Лани истата работа ја направи Замер кога беше Јуп,па никој ништо нити рече нити спомна околу фракции....Мислам дека се преувеличува и пумпа работата повеќе од колку што е стварно.

Факт е дека не се залагаа максимум,Замер тоа го посочи јавно пред да не биде касно и да изгубат некоја утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom