Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Победа за Баерн денес чиста како солза...овие од Хановер се силат демек спремни биле да пружат отпор...нема фајда ништо празни муабети се тоа..на гости Хановер се гола вода :D ке си тепат они наредното коло со Аугзбург дома хахахах

10851_629499203747883_940184985_n.jpg

Нова симпатија :love:

Пак Лам го игра на средина :cautious:

Нема кој друг да игра. Швајнштајгер не може 90 мин да игра, ќе го пуштат второ малку. Тиаго и Мартинез повредени така да Лам ќе игра како 6-ка.

кој курац му е на Пеп со Лам во средина....па Лам е најдобриот страничен бек на свет и го користи во средина ? каков fail...

Со ДВБ и Рафиња у одбрана ова може грдо да заврши....

Кое срање не снајде со повредиве не ми се верува....дај побрзо нека се враќаат!!!

Што е филмот на Пеп незнам, Хановер без најдобрите играчи во напад создава подобри шанси од нас. Ете што значи кога ќе се соочиме со екипа што има квалитетен тренер уште да се соочиме со екипа што има и квалитетни играчи да не спуштат на земја. Шанса една да направиме да не ми е криво. Па на претходната страна пишав дека ќе ги згазиме овие :facepalm:

не ми верувавте... ете го Кроос... ПОПЛАВА!!!!!

Знаеме дека ти и твојот пријател Clark Whitney сте најголеми хејтери на Крос не мора да не потсетуваш.
Што е крив Крос баш ме интересира , другите да не изиграа подобро од него ?

Рафиња е за у затвор не за на терен....цела десна страна саката...

Незнам кого да кривам.Неможам по Пеп сооглед на тоа дека нема друга алтернатива за ДМ..

Ќе го става Швајни дефинитивно...Знае и он дека неможе вака.

Кој да знаеше дека вака ќе испадне.На зима може да се шитне Рафиња и да се донесе нормален некој.

Ајде барем наредна утакмица и Кирхоф ќе биде више спремен се надевам.
--- надополнето: 14 септември 2013 во 16:25 ---
Што е филмот на Пеп незнам, Хановер без најдобрите играчи во напад создава подобри шанси од нас. Ете што значи кога ќе се соочиме со екипа што има квалитетен тренер уште да се соочиме со екипа што има и квалитетни играчи да не спуштат на земја. Шанса една да направиме да не ми е криво. Па на претходната страна пишав дека ќе ги згазиме овие :facepalm:

Знаеме дека ти и твојот пријател Clark Whitney сте најголеми хејтери на Крос не мора да не потсетуваш.

Реално сите се повредени кои може да играат ДМ...Швајни не е спремен за цела утакмица такада дефинитивно очекувам да влага сеа второ полувреме!

Немој да ме јебеш бре, 3 ПАТИ ЈА ЗАБОРАВА ТОПКАТА!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom