Абе тоа дека Вардар имал празна сала во СЕХА, додека нивната секој меч била полна...
Полна е со децата од младите школи и со постојаните носења на деца од домовите без родители
Денеска преполна салава. Според мене сигурно околу 2 000 гледачи имаше. Што ти значи мало рекламирање на утакмиците ццц
Не знам зошто ама мислам дека ќе треба време да се воигра овој состав. Најголема болка во минатото ни беше што правевме хокоеарски измени на поставите. Една сезона една постава, друга сезона друга итн...
Лани освоивме пошто веќе се знаеа играчите, две сезони играа заедно. Добро е што дел од тимот веќе трета сезона е заедно, а лошото е што скоро цела прва постава ни е нова.
Душебаев има и јазична бариера, гледам дека Доне сам работи со него (веројатно на Англиски му преведува). А и вака, не го дружат другиве

Мило ми е што се разигра на крајот. Некако многу исплашено делуваше претходно. Немаше муда да шутне, стоеше многу далеку и само додаваше. Доста брз играч. со брзи движења, нормално е што сите очекуваме многу од него. Петриќ стар лисец, скока високо, не шутира туку продолжува и дава гол

Лазаров пикна три гола во второ полувреме, овој пат Брумен ги искористи сите пенали а и даде гол од бек (и со Металург шутна две од бековска). Дибиров се усра два пати, третиот пат не греши.
И вторите крила ни се убиствени. Марковиќ и Раковиќ растурија во првиот дел.
Плус Марковиќ ни е крадец број еден во тимот

Прибак некако не ми е во форма. Пак неколку пати ја додаде во празно. Карачиќ пикна некој гол во негов стил, ама ме изнервира дека пак пробува со шут под рацете нивни да даде гол, а втор меч по ред гледа дека не му оди

Дури и другарка ми примети дека голманите ни се дрва

Мада фатија некоја топка, не беше толку трагично како со Металург.
Одбраната одново слабо, пак ќе кажам само Абутовиќ игра одбрана, грубо и машки

Пикерите се солидни, ама слабо ги разигруваат. Проблемот со Столе е што многу време му треба да се врати во одбрана и не се вклопува во тактиките за брз раомет...
По мечот имаше јака баклијада, салата грмеше
Со Барса не знам што ќе биде, каква еуфорија ги има фатено сите
Атман беше на другата трибина, дојде и он да осети малце атмосфера