Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
tiket.png
Што јако било на бетсити , си депозитираш од пола евро нагоре место да одам пола сат до чаршија вака на картица секогаш имам по 100 денари депозит на бетсити и си уплаќам исто како тикет да имам во кладилница , само што не може одма парите да ги извадиш пример денес депозитирав парите после 3 дена може да ги вадиш :D

а Реал глеам сите 2-ка ја типуваат...изгледа не ги гледале Виљареал у новава сезона...

И сеа дан требит да очекуваме за титула да се борат башка играа против тимој шо ке се борат за опстанок 1.65 е валуе а да непрам муабет за 2иТ22+ 1,80

Пробував деновиве кој е најдобар систем за игра на голови , и ова денес на проба доста добро испадна. Утре планирам да најдам 10 добри утакмици и да ги играм од 2-4 гола , за 500ка носи зависно од коефициентите али од прилика некаде од 20 до 25 илјади. :)

Еве што испадна денес , малце се тресев на француската до крај , али сепак за среќа испадна. :)

Прегледај го приврзокот 72371

играј ги во моцарт 2-4 најголеми се коефициентите

И сеа дан требит да очекуваме за титула да се борат башка играа против тимој шо ке се борат за опстанок 1.65 е валуе а да непрам муабет за 2иТ22+ 1,80

а си ги гледал? или навијачки типуеш на Реал :)
убоо пиша Del Boy погоре....ка оси се децава

Абе заебете таа среда, сабота е утре :icon_lol:

Реал, Барса и Атлетико мора да се играат. Иако не играм Германија со години, сепак и двете утре мислам дека треба да победат. Бриж ми се чини подобар тип од Андерлехт, а од португалциве ми е тешко да изберам. Што мислите вие од Порто и Бенфика кој е подобар тип? Не ги следам оваа сезона, па малку матно ми е...

Порто дефинитивно.

а си ги гледал? или навијачки типуеш на Реал :)
убоо пиша Del Boy погоре....ка оси се децава

Сум ги гледал првата и едно полувреме со Валјадолид + не ги пропуштам ова шо е нешто како преглед на колото таму они не се толку јаки колку шо противнициве им беа на нивно ниво овде се работи за Реал М не треба да објаснувам кој се Реал М а тоа навијачки далеку сум јас од навивач на Реал М и во кладилница нема навивање таму се типува ако типуваш со навијање не реди поке од 20 денари.Како шо кажав тоа е Value bet особено за 2иТ22+ та влегло та невлегло нема да ти е криво шо те заебал бидејки имал голем коеф. мотивацијата е на страна на Вилјареал мегутоа можат лесно да изгорат во таа желба да останат непоразени али како и да е од нас независи ништо наше е да прогнозираме

Осеќам дека колово ќе има многу поплаки. Најпаметно ќе ви биде да одбегнете фаворити колово.

Јунајтед мојт да ебит работа овој шо ми го уплакаше тикетот ми е невиден малер и со 1,01 да уплатам ке заебит кај него никогаш неам фатено ко ке е тој на смена

Тикет 1:
ЦСКА
Леверкузен
Тотенхем
КПР
Атлетико
Зенит
Дортмунд
Ајакс
Бенфика
Наполи

Тикет 2:
Јунајтед 1 и 3+
Леверкузен
Дортмунд
Зенит
Наполи
Атлетико
Тотенхем

Тикет 3:
ПСВ - ГГ3+
Челзи - ГГ
Барса - ГГ3+
Шалке - ГГ
Левекузен - ГГ
Јуве - ГГ
Лестер- ГГ

Тикет 4:
Леверкузен Т1 2+
Хамшик
Н. Милер
Ројс
Солдадо
Т. Милер (да дадат голови)

Тикет 5:
Евертон 1Х
ВБА Х2
Кардиф Х2
Сосиедад Х2
Ст. Етјен Х2
Марсеј Х2
Астон Вила 1Х

Леверкузен на секој лист сум го пишал, ебатти нубот. :D

Би требало да победи Јунајтед добро играат засега , ги чекам 1 и уште 2 жолти да покажи судијата на цела утакмица .
--- надополнето: 14 септември 2013 во 14:47 ---
Видиги бре хрвативе фатени во рацене 16.5+ прва четвртина ги играв тие мизерии 8 коша само.

Јас за денес би ги избегнал Дортмунд, Ајакс и Бенфика. Другото се оди или отиде за алл-ин комбинации.
--- надополнето: 14 септември 2013 во 16:31 ---
А еве ви и тикетчиња за натпревари кои не се почнати:

Торино - Милан - 2 @ 1.8
Виљареал - Реал М. - 2 @ 1.7
Слобода - Партизан - 2 @ 1.66

Вкупно: 5
Уплата: 1000
--------------------------------------------------------------
Наполи - Аталанта - 1 @ 1.33
Олимпиакос - Ксанти - 1 @ 1.22
Порто - Жил Висенте - 1 @ 1.11
Стеауа - Сегеата - 1 @ 1.25