Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Арсенал и Сити би ги исфрлил веднаш... Мертесакер изгледа нема да им игра, а и онака се преполовени...
Сити, како и ПСЖ, кога и да сум ги пишал, заебале...

Манчестер мислам дека овој пат нема право да си игра со оган, и ке идат на победа...

Сити според мене се најнесигурни од гостините. Сепак реално ако гледаме Арсенал има многу слаб противник. Ги гледав Сандерленд на првите 3 натпревари и играта им беше катастрофа. Затоа ја земем во предвид. Сепак најдобро решение ми се чини Реал...

А да си ги чувате парите за ЛШ ? Баш добри коефициенти има.

Јуве 2ка-1.4
Реал 2ка-1.45
Јунајтед 1-1.75
Сити 2ка-1.6

Ова само од тие во Вторник, сигурно ќе има добри коефициенти и за натпреварите во Среда, па може да се направи некоја комбинација.

Јуве 2ка-1.4
Реал 2ка-1.45
Јунајтед 1-1.75
Сити 2ка-1.6

Ова само од тие во Вторник, сигурно ќе има добри коефициенти и за натпреварите во Среда, па може да се направи некоја комбинација.

Не заебавај 1.45 нагости кај Галата. Да го пишам Сити да тепа во ЛШ нема шанса. Покрај тоа во недела има одлични натпревари. Сепак не се секирај и за ЛШ ќе има :D

Јуве 2ка-1.4
Реал 2ка-1.45
Јунајтед 1-1.75
Сити 2ка-1.6

3 фаворити двојки ЛШ у ист ден мало морген :)

Па да јасно ми е дека нема сите да победат, ама во комбинација со пар мечеви од Среда на поголема уплата и те како може.

Mondonico Ќе правиме муабет во Среда :D :D

Абе заебете таа среда, сабота е утре :icon_lol:

Реал, Барса и Атлетико мора да се играат. Иако не играм Германија со години, сепак и двете утре мислам дека треба да победат. Бриж ми се чини подобар тип од Андерлехт, а од португалциве ми е тешко да изберам. Што мислите вие од Порто и Бенфика кој е подобар тип? Не ги следам оваа сезона, па малку матно ми е...

Ми се свиѓа што почнавме вака да анализираме (ако може ова да се нарече анализирање) натпревари пред коло (фала Мондонико :D ), ама јас сеуште стојам дека викенд пред ЛШ секогаш заебуваат неколку мечеви, и уствари играње спортска на фаворити пред ЛШ е како minesweeper, треба да имаш среќа да ги одбегнеш мините за колото.

Ми се свиѓа што почнавме вака да анализираме (ако може ова да се нарече анализирање) натпревари пред коло (фала Мондонико :D ), ама јас сеуште стојам дека викенд пред ЛШ секогаш заебуваат неколку мечеви, и уствари играње спортска на фаворити пред ЛШ е како minesweeper, треба да имаш среќа да ги одбегнеш мините за колото.

You're welcome :LOL:

Инаку за муабетот јас мислам дека скоро секое коло има мини. Ако нема ќе се затворат кладилниците. Не мора да значи тоа да биде пред ЛШ коло, туку баш напротив може и после ЛШ.

Многу натпревари се појавуваат за утре бе, малку ќе е еден лист :icon_mrgr:

Manchester U. - 1
Napoli - 1
Dortmund - 1
Atl.Madrid - 1
Barcelona - 1
Vojvodina - 1
Olympiakos - 1
Celtic - 2
Za 500 den. gi stavam utre :)

Kajgana Shop

Back