Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам за вас, ама јас уплатив 2 ливчина, и на двете ги играв сите фаворити домаќини од Англија/Шпанија/Португалија/Белгија/Германија, и на тоа плус играв Сити у гости, и Милан 2ка на друго ливче. Добри типови се сити. И Порто и Бенфика се сигурни типови по мене.

Јувентус ми е двојка за утре. И Барселона ќе ја спукам 7+ ( не сум сигурен дали и таа игра утре. )
За другите отом-потом.

Уште ќе ги зачукам тие што се понудени со поголеми коефициенти од таа играта во Спорт Лајф 10-20 утакмици. Има сите фаворити да ги пишам (таман 10 ми излеват) па ако се погоди за 50 денара ќе си земам 4 иљадарки. :D

Aтлетико
Тотенхем
КПР
Наполи
Дортмунд
Бенфика
Леверкузен
Ајакс
ЦСКА
Зенит

И ќе видам може некоја од Реал и Фиорентина да убацам.

^Фиорентина не е утре. Инаку и мене ми излеваат 10, ама малку поразлични од твоите.

^Фиорентина не е утре. Инаку и мене ми излеваат 10, ама малку поразлични од твоите.

Знам оти не е, ама раното од неделата е. :D Кои се твоите? :D Aко имаш Брижови, Андерлехтовци, јас Белгијците оддамна ги избришав и не ги ни погледнувам на билтенот.

Знам оти не е, ама раното од неделата е. :D Кои се твоите? :D Aко имаш Брижови, Андерлехтовци, јас Белгијците оддамна ги избришав и не ги ни погледнувам на билтенот.

Немам намера да ги играм сите. Баш напротив отсекогаш сум погодувал натпревари од Белгија, баш убаво излегуваат. Атлетико, Барса, Реал, Бриж, Бенфика и Челзи х2 имам намера да ги играм.

Немам намера да ги играм сите. Баш напротив отсекогаш сум погодувал натпревари од Белгија, баш убаво излегуваат. Атлетико, Барса, Реал, Бриж, Бенфика и Челзи х2 имам намера да ги играм.

:D

Јас секогаш нагазувам кога киксират изгледа. :D И за французите исто важи. Ги избегнувам колку можам. Иначе јас Челзи 1Х ќе го играм, ќе напраам и едно такво ливче. И ВБА Х2 ќе ја играм обавезно. Имам некое денарче вишок од летото па утре планирам 4-5 листа по 50-150 денари да напраам така на заебанција да си пратам цел ден. Да, знам оти е попаметно на еден лист со 5 фаворити да ги ставам парите што ќе ги ставам на сите заедно, ама поинтересно ми е така. :D

:D

Јас секогаш нагазувам кога киксират изгледа. :D И за французите исто важи. Ги избегнувам колку можам. Иначе јас Челзи 1Х ќе го играм, ќе напраам и едно такво ливче. И ВБА Х2 ќе ја играм обавезно. Имам некое денарче вишок од летото па утре планирам 4-5 листа по 50-150 денари да напраам така на заебанција да си пратам цел ден. Да, знам оти е попаметно на еден лист со 5 фаворити да ги ставам парите што ќе ги ставам на сите заедно, ама поинтересно ми е така. :D

И мене ми е поинтересно така кога ги разложувам на повеќе ливчиња секогаш, ама затоа к*р фаќам. :D
Според мене за утре најсигурни се:
Реал 2
Арсенал 2
Мајнц 3+
Атлетико 1
Манчестер Ј. 3+
All in.. :)

Пробував деновиве кој е најдобар систем за игра на голови , и ова денес на проба доста добро испадна. Утре планирам да најдам 10 добри утакмици и да ги играм од 2-4 гола , за 500ка носи зависно од коефициентите али од прилика некаде од 20 до 25 илјади. :)

Еве што испадна денес , малце се тресев на француската до крај , али сепак за среќа испадна. :)

dobi.jpg

Зошто сите ја играте Јувентус двојка бре, да немаат Интер проблеми со составот или онака ? :D

И ќе видам може некоја од Реал и Фиорентина да убацам.
Фиорентина 3+ е посигурна него 1 ;)

а Реал глеам сите 2-ка ја типуваат...изгледа не ги гледале Виљареал у новава сезона...

И јас мислам дека малце го потценуват Вилареал. Дефинитивно утакмицата ќе биде огромен тест за нив , али ја гледав последната со Осасуна играат како ебени германци , трчат по секоја топка. Дефинитивно не сакаат да им се деси повторно Сегунда па затоа гледаат од почетокот да набилдат бодови. Мислам дека ГГ е најповолно да се одигра оваа утакмица , а и коефициентот ти е тука некаде 1.60 за ГГ , и 1.65 за Реал.

Јас ќе одиграм:

Манчестер - 1
Барса - 1
Бенфика - 1
Стеауа - 1

За 2500 уплата носи околу 6100 , и плус играв 9 утакмици 2-4 гола како вчера за 500ка , добивка околу 15К. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom