Хорор филмови

B

Blade Torch

Гостин
Кога ќе видам некоја познаничка на фб кога ќе напише за новиот Evil Dead дека бил катастрофа , а за некојси со 3.5 оцена дека бил must see....

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Кога ќе видам некоја познаничка на фб кога ќе напише за новиот Evil Dead дека бил катастрофа , а за некојси со 3.5 оцена дека бил must see....
Izbrisi ja be :p :D

A koga ke vidam deka nekoj se oznacil na FB deka gleda horor Scary Movie 5 :D

Inaku The Conjuring konecno so ubava snimka. :D

Sent from my Samsung Galaxy S3

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Има многу језиви и страшни хорр филмови, ама мислам дека Прстен е вистинскиот хорор филм :)

Член од
24 јуни 2009
Мислења
310
Поени од реакции
124
The Purge е нешто поинакво, мене многу ме бендиса. А омилен хорор дефинитивно уште ми е 30 Days of Night, го гледав по премиерата и досега изгледав уште 100тици ама ниеден како него :sneaky:
има еден сличен на 30 days of night. the colony 2013 е нов е филмот.

B

Blade Torch

Гостин
conjuring со веб-рип снимка го гледавте?
Ако има некој ептен добар торент пуштете ми по ПП , ако не ќе чекам двд да излезе (22ри октомври, те го дека е :) )

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
The Colony е ок филм. Малку поспоро дејство, непотребни тупења но горе долу интересен е за гледање. Иди како некоја бледа копија на тие двата слични филмови, но дури го гледав интересно ми беше. Ништо спектакуларно, ништо опасно, арен филм.

Од мене 6-ка.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
conjuring со веб-рип снимка го гледавте?
Ако има некој ептен добар торент пуштете ми по ПП , ако не ќе чекам двд да излезе (22ри октомври, те го дека е :) )

Солиден, ама малце преценет. 6-ка од мене.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Ај додека чекам да излезе Чаки и добра слика на The Conjuring, дај кажете мислење за Cannibal Ferox и Cannibal Holocaust . Дали вреди да јадеш додека ги гледаш филмовиве...? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom