Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Епа ајде јас во Охрид одам во петок кој е од тамо или тамо ќе биде нека прати пп ќе се запознаеме:vozbud:

Најголема желба имам со Форчн да се запознаам, се надевам дека некад ќе ми се исполни:nesum:

jas sum poprilicno nova nikoj ne znam od forumdjiive se nadevam deka site ke gi zapoznaam:smir:

Hmmmm,pa soznam,verojatno so Скулгрл ako e ona toa na slikata.
Ako si ti toa na slikata da znaes deka si simpaticna

P.S The CLEANER is The BEST

Па сакам со Fortune, rich bitch1, emma, marchence, Lady...со многу други ама ај на наредната собиранка:helou:
И јас сакам со тебе, се надевам дека на некоја наредна собиранка нема да се пропуштиме.
Брат ти е виновен што не се запознавме на 2ри јуни:) Следниот пат нема да чекам на него:icon_lol:

Најголема желба имам со Форчн да се запознаам, се надевам дека некад ќе ми се исполни:nesum:
Зошто да не ти се исполни? И со тебе пропуштив да се запознам на последната собиранка, ама шашма ми беше главата и не знаев со кого сум се, а со кој не сум се запознала:)
За следниот пат ќе ангажирам некој задолжително да не` запознае:wink1:

Во листата би ги ставила Lady и велешанките. Моментално не ми работи мозокот за да напишам уште некој.

Raziel.
ViktorGG.
Johnny Stulic.
GravityGrave.

Sussarooooouuuuu. This is getting annoying.

Со Lost Angel многу би сакала дасе запознаам :smir:

Tweety - sekogas mi tolkuva sonovi
Crazy in Love
Orion 2
Tockest, DimitarC - obozavam da gleam nivni sliki vo fotografija
Maca
Serpico
$Martin
Priti_Girl - na kirilica
Falen'Angel

I site drugi...

На списокот ја додавам Betty Boop. Само неколку дена е на форумов, а веднаш ми падна во очи.:)

Do that and thou shall be slain oldtimer :pos:

Интересен си ти Sussaro.*hand extended*

И ти си интересен другар Азриел *hand exepanded*.

Mарина soon, very soon, 1 of August soon, Paul Van Dyk soon.

На списокот ја додавам Betty Boop. Само неколку дена е на форумов, а веднаш ми падна во очи.:)

И ја сакам со Скулгрл, ако е таа на сликата :potsmev:.
Шала, сакам затоа што е многу млада, а има умни постови во кои можеш да се пронајдеш. :bbsmile1:

П.С. Betty Boop официјално е зачленета пред повеќе од една година, а дури сега и' текна дека може и да се пишува покрај читањето :smile2:.

Кај и да е ако не ги запознаам ќе им отидам таму и ќе им ја активирам топилницата.
Ох мајко мори, ко боже ние Велешанки се криеме. А топилница немој, оти маф е работава.
И да го додадам Raziel и тој моја крв Велешка.
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom