Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

СКУЛ ГРЛ иии АСИД иииии сите од Фан клуб Интер :vozbud:

Па сакам со Fortune, rich bitch1, emma, marchence, Lady...со многу други ама ај на наредната собиранка:helou:

Да не испаднам дудлач...ноу нејмс. Со сите форумџивки, и се разбира и форумџии кои ги поштовам.

Па сакам со Fortune, rich bitch1, emma, marchence, Lady...со многу други ама ај на наредната собиранка:helou:
Со Кики сакам да се запознаам. :)
И со Рич Бич воедно и со Цеце Резорблејд и со Некрофилија легендарниот. :pos:

Сакам да се запознаам со:Necrophilia, Дивајн и sky_dog_no1

ОМГ! :nesvest: Океј, игнорирајте ме. :pos:
Те знам, ама не успеавме да си помуабетиме асално, така да исто ко да не те знам. :smir: (Се надевам се извадив :pos:)

Пијанство и слаба меморија се два различни поими. :pos:
Па не баш ама ај.:pos: Ама кафе обавезно што е можно побрзо.
И да ги додадам и Crazy in Love и Ред Хот:helou:

...М@wecko, Lady, The Vampire, G@rfielD, Goddess, ^^Моn4e...ма да е до мене ја сакам со сите!(да се упознаам :icon_lol:), само бев глупа што ја пропуштив последната собиранка...ај се надевам дека ќе има некоја друга набргу :helou:

Lady,Goddess,кики...ќе дополнам кога ќе ми текне

Мојон сограѓанин Raziel...срам ми е па ајде вака јавно. улала:)
MorrisonKA,Lady
+и онаа голема Шиндлерова листа која ја имаФ претходно.

Со Била Бонг, pece_nt, scout, Аvoid the void, Дивајн, Black Rose, јоve_bt и многу други

Сакам да се запознаам со Еспањола,Фантом,Lady,Rich Bitch1 и знам дека беа уште ама не ми текнува во моментов.

lele taman pomisliv deka so mene ne saka nikoj da se zaponznae i eve crazy in love me izraduva.epa i jas sakam so tebe da se zaponaam + so school girl,ragazza,tikvicka,kiki,sekretaricata-kako i bese nickot-PSYtisfiction(sorry ako e greska napisam)

Јас сакам со Гаго и со Крејзи ин Лав.

da naredam: Black Rose (samo virtuelno na messenger se poznavam), Bacillus Gagous, Mon4e^^^, Schoolgirl, Psytisfaction (od nekade mi e mnogu poznata), G@rfield,Marija aleksova, Mladman, Fantom_oh, Fluffy (great minds think of the same time :) ), *angelce*, TWEETY^^^ (ubedlivo site sonovi mi gi protolkuva tocno), Crazy in love....... Ima uste dosta

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom