Едно прашање..
Се спремем за свадба (не моја, ама на многу блиска личност) и сеа иам земено тегет одело.. Планирам да зимам една бела кошула стандардка и сеа проблемот е што се мислам другата кошула каква боја да биде, што боја би оговоарало на тегет одело ?
Ја се мислам помеѓу светло виолетово или креместо.
некој ваши предлози?
Како да му речам na да ме истрижи берберот за фризура каква пто носат младиве денес? Не онаа со рокеза, туку една поуба носат сега во Битола. Или дајте слика
au ova e must have... doneseno li e nesto u shity mal ? posebno od pullandbear mn malce roba nosat t.e. raznovidnost za razlika od taa na str so ja imaЕве нешто шо одбрав од PULL & BEAR, имат убај работи по не така огромни цени.
1990 денари
Пријател, ова се вика Смокинг (Tuxedo) и вакво не можеш да најдеш пошто му е кроено по мерка, а слично можеш кај кројач да прашаш колку ќе те кошта. Не верувам некој да шие и да ги чува во излог пред се затоа што се најсвечен вид на машка облека и се прават од многу квалитетни материјали.Кај можам да најдам вакво сако/одело ли што е во Скопје некаде, или некој ако има забележано ваков стил.
некој?Во Битола кога ќе има поефтинување и каде? Облека за тинејџери до 16 год.