Група Б | Јесенице | - ЕП Словенија 2013

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Да бевме ние во ситуацијата на Литванците, и да изигравме ваква инфаркт завршница, и одма цела јавност: Еве го Македончето, само тоа може да направи од готово, вересија. :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Општо многу сакам да слушам екс-ју коментатори, многу ми се интересни со коментарите и споредбите...:pos:

Иако беше ова на ракометот, али многу ми е смешно:

France аста ла виста, Кроација семифиналиста...:pos:

Драго Ќосиќ легенда...

Извинете за оф-топик, али морав, го видов клипчево со тројката на Телетовиќ и морав да искоментирам...:pos:

L

Löwe

Гостин
Него дајте сега калкулации за Светското. Настап само преку Европсково се обезбедува така?
А за Европското 2015та, за таму ќе треба да играме бараж?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Utre e sloboden den I za kosarkarite I za igracite.
Ni roditelite na Bjelica ova ne bi go sudele faul
Epa gracias signore ! Fala i prijatno.
Антиќ-три лични,Гечевски-3 лични,Самарџиски-три лични,следен по височина е селекторот Пипан
Aкo ова не беше фаул, тогаш како Чековски шутираше со десната рака преку левото рамо.
Gubime so 6 poeni pozitiva!

Сума сумарум, на бисерите од Игорче на Европсково, права штета што не изигравме уште некоја утакмица, за во Гинисова книга ќе го спремавме :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.942
Поени од реакции
16.259
Него дајте сега калкулации за Светското. Настап само преку Европсково се обезбедува така?
А за Европското 2015та, за таму ќе треба да играме бараж?
Светско е веќе завршена прикаска, освен ако не најдиме милион евра, па да си го платиме учеството - вајлд карта.
А за Европско ќе играме квалификации нареден август.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ај ве молам, дајте ми ја сликата со нашето знаме у салата, се расправам со луѓе да им докажам дека го имаше. ИТНО Е. :icon_mrgr:

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
за светско нема квалификации.....7 од европа плус вамуи таму од другите континенти и 4 ПОКАНЕТИ од ФИБА СВЕТ:eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom