Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Нигерот е единствен член со сертификат за транскрипција и правопис.

Никој од нас не може да сфати зошто често греши во пишувањето на зборовите, а всушност работата е дека тој правилно:icon_lol: пишува, а ние не знаеме.

Јас претпоставувам дека е нон стоп на билки и му се мешаат буквите на тастатурата. :гик:

Мислам во 2001 се разголе кога Рома освои или се лажам.?
да, ама не беше гола:rolleyes:
25tj29g.jpg

Абе што се случи со конечниот датум за Дербито на Италија? Јуве мислам дека побара да се игра во петок, ама не прифатија од страна на Интер и изгледа ќе остане во сабота. Сепак не сум сретнал некое официјално известување во врска со тоа.

Како и да е, сега баш читав дека полн ќе бил стадионот во Милано, останати биле уште 8.000 влезници, од кои 4.000 биле за навивачи на Јуве. Се надевам дека ќе има пеколна атмосфера и ќе биде одличен натпревар :vozbud:

Ќе се игра во сабота во 18:00 часот

Интераши отварајте тема... :sneaky:

Чекај бе рано е, уште сега ли :D

Се надевам дека ќе бидеме сите загреани за во сабота, па уште и натпреварот да се погоди што арно ќе биде...

Ќе се игра во сабота во 18:00 часот

Интераши отварајте тема... :sneaky:

Нема потреба од тема,далеку од дерби е моментално натпреваров.Мое мислење е дека во моментов јуве во Италија е исто како Интер во 2010.Нема конкурент - реално

Нема потреба од тема,далеку од дерби е моментално натпреваров.Мое мислење е дека во моментов јуве во Италија е исто како Интер во 2010.Нема конкурент - реално

Интер имаше конкурент во 2010... А и Јуве има сега и тоа не еден. Инаку се согласувам дека нема потреба од тема, не затоа што натпреварот не е важен, туку затоа што се игра во одделен термин натпреварот па може слободно на оваа тема (бидејќи и онака не се пишува многу) да се коментира само за него. Во секој случај не е ни важно тоа...

Абе отворете си тема, дерби на Италија е.. Кога можеа `англичанине` да отворат тема за МанЈун-Челси тогаш за Интер-Јуве у секој случај мора да има! (y)

Не заебавај, едно од најлутите ривалства е во Европа, па зошто да не отвориме тема малце да се ...

Ова се дербиња, каде публиката прави најдобри/најубави кореографии на стадион, каде што и најмирните играчи знаат да збеснат, каде што тренерите знаат да се рчнат, провокации со лежење 5 минути на терен, па расистички навреди... а не оние во Англија со театралнана публика, и играчине кои ги играат натпреварите без страст, и Мурињо кој секогаш се лигави кај судиине :D. Или пак Ел Класико, каде среде Ноу Камп/Бернабе,публиката ги слика Роналдо и Меси со мобилните... :facepalm:

Da da, se soglasuvam so scirea. Iako ne navivam nit za inter nit za juve iam respect za derbivo, sekad imalo borba i vatra, na sekoe derbi u italija.
Mi se sviga toa, na takvite utakmici sekad imalo jaki koreografii,paroli, navivanjeto e najdobro od top 5 ligite u svet. Borba,srce i respect.. na kraj sekad se zavrsuva dzentlmenski, so podadena raka, ne so tepanje(real-barsa) ili kanibalizam,rasizam(anglija).
Italijanskoto prvenstvo najmalce e modernizirano od najsilnite ligi, zatoa i finansiski se poslabi.
Against modern football!

Отварајте тема бре, како нема да отварате, големо дерби е и ова, не грижете се нема да ви ја затворат како што ни ја затворија таа за Серија Б :place:

Отварајте тема бре, како нема да отварате, големо дерби е и ова, не грижете се нема да ви ја затворат како што ни ја затворија таа за Серија Б :place:

Уште не си преболел што ти ја затворија Серија Б темата :pos:

Уште не си преболел што ти ја затворија Серија Б темата :pos:

нема ни да го преболам тоа, ни на фотос и ацид нема да им простам.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom