Група Б | Јесенице | - ЕП Словенија 2013

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Сега навиваме за Босна :)

Летонија +3
Литванија +8
Босна -11

Босна треба да победи со 10 разлика против Литванија. :)
Ма бегај бе нека отпаднат на чело со Ацо! Босанците ми се допадлив народ, али репрезентацијава им е антипатична over.9000. Латвија FTW, они нека бидат Македонија од пред 2 години!

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Ма бегај бе нека отпаднат на чело со Ацо! Босанците ми се допадлив народ, али репрезентацијава им е антипатична over.9000. Латвија FTW, они нека бидат Македонија од пред 2 години!
И Македонија после 2 години:rolleyes: :icon_mrgr:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.976
Поени од реакции
16.362
Aj ни Латвија, ни Босна, нека биде Финска.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Можеби звучи како клише ама сепак мора да се оддаде почит на кошаркариве што после Европсково ќе ја напуштат репрезентацијата. Не треба да се заборават феноменалните моменти што ни ги донесоа на минатото ЕП, и колективната радост на цела нација поради нивните успеси. Како мала земја, со заебан менталитет успеавм да стигнеме при врвот на кошаркарската репрезентација. И затоа мора да им се каже фала на Гече,Ѓорѓи,Владо,Бо или кој и да се реши да не го облече репрезентативниот дрес во иднина.
Да, имаше и моменти во кој што македонското проработе, моменти во кои што глумеа некое си лудило и се правеа повеќе од тоа што се, имаше моменти во кои што не го покажаа максимумот но сепак мора да се испочитуваат кошаркарите што колку толку создадоа една основа,и едно ниво кое што младите ќе се трудат да го достгинат во иднина.

R

Rigel Kent

Гостин
Летонците ми се антипатични но тие во секој случај го обезбедија својот пласман , нека одат Босанците натаму , инаку во случај Босна да ја победи Литванија со 10 разлика понатака одат Србија , Босна и Летонија , додека Литванија си оди дома :D.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Еден добар статус
Хомосексуалци се луѓе кои имаат интимен однос со некој од ист пол. Педери се оние кои навиваат за репрезентација само кога победува.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Коментар на Екипа, а истово ми го потврди другар чија другарка студира таму.
Премногу очигледно беше дека не можеа да одат со Босна, а и да не биде после дека единствен кривец е само Пипан.

Marko Bo Damjanovic · FON University Decki, so licna i moralna odgovornost ve uveruvam deka Jas i moe drustvo so svoi oci gi vidovme Antic, Gecevski, Maccaleb, Gurovski i Cekovski kako se krajno pijani vo 6 sabajle posle pobedata nad Srbija vo diskoteka vo Ljubljana- mesto ramno na skopska Despina (blago kazano dupka). Sramota i nepocituvanje kon site makedonski fanovi koi so srce, resursi i odvoeno vreme dojdoa da gi bodrat vo ogromen broj!

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
Сега навиваме за Босна :)

Летонија +3
Литванија +8
Босна -11

Босна треба да победи со 10 разлика против Литванија. :)

да ова е сосема точно, во случај Србија да тепа, а босна да помине и треба победа од точно 10 поени, тогаш излева Литванија, у моментот и латвијците навиват за босна, а јас искрено не би сакал да оат босанците ама па од друга страна латвијците ми се симпатични отсекогаш......

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.364
Поени од реакции
5.451
Освен Србија и Литванија во нашата група, третопласирана екипа која заслужи да биди и треба да оди во наредната фаза тоа според мене треба да биди Латвија !
И до колку се праеше круг меѓу Македонија, Босна и Латвија ќе беше незаслужено доколку не поминеше Латвија оти во групата изигра подобро и од нас и од Босна !

Kajgana Shop

На врв Bottom