Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Србија ќе тепа, а и ние ќе тепаме, мене ме плаши што Босанциве ќе играат со 300% од нвините можнсоти и верувам дека денес ќе ја плеснат Литванија, која не е и некоја непобедлива репрезентација.

predrag-samardziski-2011-9-16-11-1-48.jpg

images

Од кај сте па вие толку сигурни дека ќе ја тепаат Летонија? Вчера Србија имаше многу кризни моменти со нив, а и Србија стварно нема логика да победи ако со победа пренесува помалце бодови :confused:

Праќајте пари дури има време да влезам на натпреварот, изгледа јас сум талисманот на нашите..:vozbud:
Доказ: еднаш отидов и тепаа.

Не се повторува чудото од Литванија...иако сум по природа оптимист денес очекувам пораз. Момците се гордост на Македонија ама со искачање и харање по дискотеки не се станува врвен спортист. А мечевите со Бих, Црна Гора и Литванија покажаа дека во моментов не сме врвна репрезентација.
Прашањето е дали ке го искористиме овој моментум да градиме за понатака, плански и систематски, мотивот кај младите е тука, некој треба да вложи и некој треба да испланира....
Ова првенство е завршено за нас...

Тешко да тепаме 10+ против Латвија, едноставно треба да си пакуваме куферите, да си гледаме лагано кошарка и тоа е тоа...

И Црна Гора ќе игра без никаков императив вечер, изморени ќе се од поразот вчера.
Голем дел од цела работа зависи од нас. Штета што прокоцкавме 2 меч топки и сеа сме во нервозна ситуација. А и Летонците не се за потценување.

95 % дека денес е последен натпревар на неколку кошаркари за Македонската репрезентација..се надевам со срце ќе го изиграат и стварно имаат заслуги и ние да ги поздравиме...иако го сјебаа ова првенство
Перо, Владо, Гече, Лестер.... :D

Србија ќе тепа, а и ние ќе тепаме, мене ме плаши што Босанциве ќе играат со 300% од нвините можнсоти и верувам дека денес ќе ја плеснат Литванија, која не е и некоја непобедлива репрезентација.
Човече каква Босна какви бакрачи бре, теорија не постои да загуби Литванија. Вчера од нас ќе изгубеа за малце, а да не те потсетувам колку бевме мизерни. Тепа Литванија 1000000000%, не може Казлаускас да изгуби од Аца “трица“ Петровиќ.

Луѓе не се замарајте, готово е..и да победиме 100 разлика и Литванија да победи, од 21 Србија ќе изгубе..ако треба и автокошеви ќе си дават, не се малоумни да одат со 3 наместо со 4 бода..ќе видите и коефициентот како ќе падне тогаш

Луѓе не се замарајте, готово е..и да победиме 100 разлика и Литванија да победи, од 21 Србија ќе изгубе..ако треба и автокошеви ќе си дават, не се малоумни да одат со 3 наместо со 4 бода..ќе видите и коефициентот како ќе падне тогаш

Почна да паѓа веќе за победа на Ц. Гора.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom