Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Србија ќе тепа, а и ние ќе тепаме, мене ме плаши што Босанциве ќе играат со 300% од нвините можнсоти и верувам дека денес ќе ја плеснат Литванија, која не е и некоја непобедлива репрезентација.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Од кај сте па вие толку сигурни дека ќе ја тепаат Летонија? Вчера Србија имаше многу кризни моменти со нив, а и Србија стварно нема логика да победи ако со победа пренесува помалце бодови :confused:

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Праќајте пари дури има време да влезам на натпреварот, изгледа јас сум талисманот на нашите..:vozbud:
Доказ: еднаш отидов и тепаа.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Не се повторува чудото од Литванија...иако сум по природа оптимист денес очекувам пораз. Момците се гордост на Македонија ама со искачање и харање по дискотеки не се станува врвен спортист. А мечевите со Бих, Црна Гора и Литванија покажаа дека во моментов не сме врвна репрезентација.
Прашањето е дали ке го искористиме овој моментум да градиме за понатака, плански и систематски, мотивот кај младите е тука, некој треба да вложи и некој треба да испланира....
Ова првенство е завршено за нас...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Тешко да тепаме 10+ против Латвија, едноставно треба да си пакуваме куферите, да си гледаме лагано кошарка и тоа е тоа...

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.364
Поени од реакции
14.048
И Црна Гора ќе игра без никаков императив вечер, изморени ќе се од поразот вчера.
Голем дел од цела работа зависи од нас. Штета што прокоцкавме 2 меч топки и сеа сме во нервозна ситуација. А и Летонците не се за потценување.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.156
Поени од реакции
8.136
95 % дека денес е последен натпревар на неколку кошаркари за Македонската репрезентација..се надевам со срце ќе го изиграат и стварно имаат заслуги и ние да ги поздравиме...иако го сјебаа ова првенство
Перо, Владо, Гече, Лестер.... :D

Член од
23 август 2010
Мислења
40.054
Поени од реакции
116.999
Србија ќе тепа, а и ние ќе тепаме, мене ме плаши што Босанциве ќе играат со 300% од нвините можнсоти и верувам дека денес ќе ја плеснат Литванија, која не е и некоја непобедлива репрезентација.
Човече каква Босна какви бакрачи бре, теорија не постои да загуби Литванија. Вчера од нас ќе изгубеа за малце, а да не те потсетувам колку бевме мизерни. Тепа Литванија 1000000000%, не може Казлаускас да изгуби од Аца “трица“ Петровиќ.

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Луѓе не се замарајте, готово е..и да победиме 100 разлика и Литванија да победи, од 21 Србија ќе изгубе..ако треба и автокошеви ќе си дават, не се малоумни да одат со 3 наместо со 4 бода..ќе видите и коефициентот како ќе падне тогаш

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Луѓе не се замарајте, готово е..и да победиме 100 разлика и Литванија да победи, од 21 Србија ќе изгубе..ако треба и автокошеви ќе си дават, не се малоумни да одат со 3 наместо со 4 бода..ќе видите и коефициентот како ќе падне тогаш
Почна да паѓа веќе за победа на Ц. Гора.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom