Група Б | Јесенице | - ЕП Словенија 2013

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Па еве и да речеме дека нашиве ќе победат 20 разлика утре исто како и Литванија и Србија и нашиве стигнат до финале и станат шампиони, сеуште останува фактот дека на следното ЕП ќе играме само за билдање на искуство на некои следни генерации.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.770
Поени од реакции
8.034
Чекајте малце другари, прво да ја тепаме Латвија со 10+

via Twitter

:eek:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Чекајте малце другари, прво да ја тепаме Латвија со 10+

via Twitter

:eek:
Зошто такво шокирано смајли?
Ако сакаме теоретски да имаме шанси, со толку треба и да ја тепаме.

Член од
19 февруари 2011
Мислења
608
Поени од реакции
742
Пвенствово е лудница,секој секого може да победи.Погледнете ги само резултатите во нашата група.Ние ја имаме најуверливата победа а сите останати буквално се одлучуваа во последните минути.Литванциве одвај ги тепаа Ц.Гора а ништо чудно утре да се случи чудо да тепа БиХ со Литванија над 10 па така Литванија да извиси(рачунам оти ние сигурно губиме од Летонија,нашите немаат психа за да се вратат после оваков ден).
Во секој случај мислам дека не треба толку плукање и навредливи зборови за репрезентацијата,иако изиграа под начите очекувања јас не видов некој да не надигра.И во такви лочи изданија како со Литванија и денес со БиХ утакмиците се одлучуваа во последните 2-3 минути.Фала на оваа генерација за радостите што ни ги пружија овие 2 години дај боже и следната генерација да избори пласман на ЕП па и нека не минат прв круг.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Што и да биде утре оваа генерација ќе остане запамтена по единството и колективот. Дечки со среќа!!!!

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Dzabe ni e sve, posto srbija ako izgubi ide so 4 boda, pod uslov sve da ni ide u korist,zaedno so pobedata od plus 10 razlika. Ova sigurno e prv put so poraz da se dobiva poveke nego li so pobeda :( .

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Да не бидам песимист ама.... баталете тоа гордост на Србија па немало намерно да изгубат. Таа гордост и тие 2 бода нив можат да им донесат потежок противник во 1/4 финале и полош пласман на првенството.
Што ни вреди нас победата над Србија кога они идат даље, ние не! Чија гордост е поповредена?!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сепак според мене попаметно би било да збориме за МКД-Латвија него ли Србија-Црна Гора. Нашиве играат први, другвие последни така да пред Србија-Црна Гора ќе се знае се.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.195
Поени од реакции
4.793
Пвенствово е лудница,секој секого може да победи.Погледнете ги само резултатите во нашата група.Ние ја имаме најуверливата победа а сите останати буквално се одлучуваа во последните минути.Литванциве одвај ги тепаа Ц.Гора а ништо чудно утре да се случи чудо да тепа БиХ со Литванија над 10 па така Литванија да извиси(рачунам оти ние сигурно губиме од Летонија,нашите немаат психа за да се вратат после оваков ден).
Во секој случај мислам дека не треба толку плукање и навредливи зборови за репрезентацијата,иако изиграа под начите очекувања јас не видов некој да не надигра.И во такви лочи изданија како со Литванија и денес со БиХ утакмиците се одлучуваа во последните 2-3 минути.Фала на оваа генерација за радостите што ни ги пружија овие 2 години дај боже и следната генерација да избори пласман на ЕП па и нека не минат прв круг.
Баш утре послободно би требало да играат.Да влезат во натпреварот без притисок.Што биде нека биде.Шо има да се стегаат кога и онака немаат големи шанси за понатака.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.369
Поени од реакции
5.460
Шостори вие појма немате овде пола на форум !
Ете сега се гледа кој прати кошарка, а кој гледа кошарка од Европско на Европско и после јади трици !
Ептен безвезни прашања, зошто требало да тепаме со 10? Зошто се формирало круг од 3 репрезентации? Шо ќе биди ако тепа курле? Шо ќе биди ако тепа мадле?
Многу е едноставно, то си е правило, на почетокот вие убо објаснато и свртете некоја страна поназад и ќе видите не чекајте сите на готово, ве мачи да свртите 5-6 страни поназад..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Наше е додека има шанси да се надеваме, на кошаркарите е утре да изиграат и да победат 10 или повеќе, па што биде нека биде, доста сите се правите предвидувачи и сезнајковци. :)

Жал ми е и на мене и на сите сигурно, што дозволивме да зависме од сите репрезентации во група, но што е тука, тука е... :)

R

Rigel Kent

Гостин
Сега навиваме за Босна :)

Летонија +3
Литванија +8
Босна -11

Босна треба да победи со 10 разлика против Литванија. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom