- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Ако е така тогаш треба да победиме со 9 разлика за да одиме понатаму.
Така е, само што ние нема да ја победима Летонија воопшто, а камо ли со 9 поени разлика...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е така тогаш треба да победиме со 9 разлика за да одиме понатаму.
Не, баба ми покојна е крива што Гечевски играше 40 минути и што не беше заменет и покрај тоа што играше очајно. Баба ми исто така е крива што играме само две акции, ако може тоа да се наречат акции затоа што веќе во сон не научија како играме. Ах таа моја чудесна покојна баба...Пипан е виновен што не ги повика Олајџувон и Јуинг. Наместо нив ги повика Гечевски и Самарџиски. Замисли кое незнаење...
Пипан е виновен што не ги повика Олајџувон и Јуинг. Наместо нив ги повика Гечевски и Самарџиски. Замисли кое незнаење...
Значи да се надеваме во професионалност на Србите шо според мене тешко да се оствари.
А и ние да победиме со 10 ќе биди многу тешко.
E шо бодови? Ако се оствари сценариото што ни одговара,сите би имале по 7 бода.Се надевам Црна Гора ќе имаат 6..Како и да е сега треба да бидеме најголеми навивачи на Србите(а како што викавте ништо чудно да ни го учукаат со тоа што ќе им ја пуштат на Црна Гора)
Сега ќе ти објаснам нешто, за кое алудираш идиотски од прееска.
Не се само тие играчи, не се само тие центри кои играат во Македонија. Има и други. Бојан Крстевски, си чул? Не верувам, ти си обичен лаик кој просерава по темиве и изиграва паметен, помодариште тешко.
Стопати подобро би изиграл од Гечевски. После, на клупа го имаме Брчков. Сигурен сум дека немаше да ги направи тие аматерски грешки и да шутира нерезонски.
Го имаме и Кире Николовски. Не е добар играч, ама барем помлад е, можеби и ќе се покажеше колку-толку на ова првенство. Ако може дрво како Самарџиски да игра, ако може Гечевски да игра, зошто да не може некои од овие тројца што ги набројав претходно.
Сега појасно ти е? Реторичко е, не ми одговарај, досаден си.
Како бе не е, тренерот е 50% од екипата и те како значи за тимот и у секој момент со триста комбинации да направи преокрет. Ептен треба да се сите кретени ко Самарџиски (лол каков ужас од центар) па да не му ги сфатат комбинациите. Во најлош случај требаше да ги затвори Телетовиќ и Џедовиќ. Од мзт направил, мзт бе, Мзт?!Ти немаш појма друже...
Пипан е тој што го издигна МЗТ на нивото што е денес...
Не е проблемот у Пипан, не игра он на теренот, туку нашине говеда. Тренерот ја поставува играта ама не може он да шета низ терен и да застане до секој и да му каже шутни, напраи блок, иди на влез, спушти се во рекет...
Не шутна Пипан 40 пати за 3ка па он да е крив. И Фил Џексон донеси го, пак ќе биде исто.
Проблемот е што говедана наши уште не тргнаа, а се вратија со медал, сите ѕвезди испостанаа па место да се тепаат на терен они си трчкараат, место да играат тоа што им е кажано они на шутерски тренинг се...
Секогаш друг е крив, само нашите се светци...
Уште еднаш ќе кажам :
Ете како се игра коа ќе те оштетат судиите, а не се плаче секаде кај што ќе стигнеш..