БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Надевајте се дур има некаква шанса бидејќи после ова нема ни на Европско да учествуваме.Тие кошаркари на Медитеранските се следните кој ќе играат на вакви настани или квалификации за вакви настани.
За нив комплимент е очајни да ги кажеш.И сум приметил кога играме во црвениве дресови ко удрени со даска по глава сме.
Жутите дресови му се мајката :icon_lol: .Голем оптимиста сум и сигурен сум дека утре ќе играме добро.Едноставно таква е работава.Еднаш ужасно,еднаш одлично.Може само да ги пцуеме Србија и Литванија ако не заебат,нашиве не го заслужиле тоа.Да не беа пред 2 години 4ти,ќе се дивевме на една победа.Сега премногу излетавме со умот.Ако даде Господ да одиме во втора фаза на Украина треба да гледаме како на Шпанија.Многу потценуваме и ни го учукаа.
Главите горе и се додека трае Европсково треба да се навива за нив.

Баш би сакал тоа да го видам, Соколов центар да игра :)

А кога нема салам играчи за да ги ротира што ќе прави? Мора да комбинира некако... Не дека и Соколов којзнае колку ќе сменеше, ама барем не прави толку многу грешки како Ѓечевски кој ни е најстар играч а прави почетнички грешки. Не сум некој експерт за кошарка, одвреме навреме гледам, ама ги знам правилата и стилот на игра кај странските репрезентации и затоа велам дека годинава сме тотална катастрофа. Антич беше добар денес во одбраната но во нападот беше тапа и тој, Мекејлеб како и по дифолт најборбен и најдобар, дури бараше и повеќе поддршка од навивачите. Близнаците незнам денес зошто толку за никаде, од нив се изненадив тотално, по 3-4 поени имаат само. Незнам што повеќе да кажам, џабе се сите теории и муабети. Можеби требаше судиите да маваат кошеви а нашите како црепови да се ќипрат под обрачите и да чекаат да фатат топка... Безврска игра!

Знаете шо?
Утре како што стојат работите е и последниот натпревар за Бо во нашиов дрес;)
WP.

Фала му за сите радости шо ни ги донесе.
Завршва ерата на ова генерација кошаркари.

Ако Црна Гора победи вечер, тогаш залудно ќе е се. Летонија е подобра од Босна, па шансите за тоа се минимални.

Нема врска што се подобри Латвија од Босна, на нашиве ако им се игра и Шпанија ќе ја плеснат со 10 разлика.

Србија ако победи денес против Летонија има 3 победи :(, таа не влегува во круг туку со Литванија се веќе пласирани.

Ако тоа с еслучи секако нема да победат со Црна Гора, тоа е повеке од јасно.

Ние имаме најлош скор од тие 4 репрезентации , изгубивме против Црна Гора и Босна .

Значи да се надеваме во професионалност на Србите шо според мене тешко да се оствари.
А и ние да победиме со 10 ќе биди многу тешко.

Само нешто ќе кажам. И да отидеме по некоја математика, не заслужуваме.

Aбе броите вие бодови (победи, порази) или само кош разлика?

E шо бодови? Ако се оствари сценариото што ни одговара,сите би имале по 7 бода.Се надевам Црна Гора ќе имаат 6..Како и да е сега треба да бидеме најголеми навивачи на Србите :D(а како што викавте ништо чудно да ни го учукаат со тоа што ќе им ја пуштат на Црна Гора)

1175226_596950060346974_1165232017_n.jpg

Гечевски и Самарџиски вкупно имаат 7 метри и 0цм скок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom