БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто Никола не ја отвори темата? Модераторот прави малери или?

Јас отворам тема кога треба да победиме некој НБА дрим тим, со 15+ разлика... :D
А за овие БиХ, кој сака може да отвори... :pipi:

Дечки јас само да се јавам на рапорт, морав привремено да сменам аватар, за одприлика саат време почнува Новак-Вавринка па сметам дека треба да му помогнам на Швајцарецот да направи нешто на овој Грен Слем. Не се секирајте вечер повторно ќе биде вратен аватарот од Телетовиќ.

Peace! <3

Многу битна утакмица, треба да изиграме ангажирано уште од првата минута на Босанците да не им дадеме да земат воздух. Не треба опуштање или потценување на оваа Европско Првенство нема фаворити.

Like a boss..
1009852_10200551015281101_1126743421_n.jpg

Наши се. Денес ќе се одморат и утре ги газиме. Поквалитетни сме и ќе одиме понатака.

Ја да сум на местото на Игорче,да ме исмејува пола нација би се откажал од спортот воопшто а не само од коментирањето.

Лесен залак се овие, ќе го јадат немиен :)

П.С. Многу босанци на форум, овие утре околу 16:30 еден нема да се сврти на форум, ќе го примат!

Епа утре нема да биде лесно да си Босанец, сочуство до нив :P

Штета Станко што нема да игра... Да им покажеше уште еднаш кој е кој :)

Ја да сум на местото на Игорче,да ме исмејува пола нација би се откажал од спортот воопшто а не само од коментирањето.
Не е тоа злонамерно исмејување, јас мислам дека не постои човек во Македонија кој не го сака Игорче. Тоа е единствениот коментатор кој остана со емоции да води преноси. Мене ми е многу позитивен лик, ако треска киксови, човек е :)

Бошњаци, мои мили бошњаци одвај чекам утре да видам како ќе се покажете :D Се разбира да не лаам предвреме, ама очекувам со 30 плус да ги изгазиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom