Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Има другарска љубов помеѓу машко и женско и тоа може само да остане само на другарска база и нишо појче како кј мојот случај кој имам мн добра дугарка која моем појче да веруем од др другари кој ги знаем појче време бидејќи машките другари љубоморат а пак женско дава добар совет за све не дека не мое да љубомори а пак мое појче да ти помогне во љубовни проблеми и се др отколку машко бидејќи таа е женско и знае шо и се дешавало и знае шо сакаа женските, а пак некој ми викаат дека другарството машко-женско мора за заврши со нешо појче а пак ја мислам сосем спротивно .

Troublemaker

Guilty as Charged
Член од
1 септември 2008
Мислења
76
Поени од реакции
0
toa e mnogu tesko ali mozno e:vozbud:
site drugarski sto gi imam ne me privlekuvaat i zatoa mi se seuste drugarki
mislam deka ako ima privlecnost od bilo koja strana drugarstvoto tesko uspeva

Хах значи ти очекуваш нешто од нив до некаде ти не ги гледаш како другарки пошто за мене другар/ка е некој/а што е тука да ти даде совет, да ти помогне, заедно да бркате момчиња/девојки, да одете на кафе, едноставно другар/ка е човек којшто има функција скоро на се освен да ти биде интимен партнер.

И да јас сметам дека постои другарство меѓу момче и девојче од споствен пример. Јас и мојот другар се дружиме од 7 год и никогаш не сум го гледала како машко ниту тој мене (го имаме правено тој муабет) и дека во иднина да се случи тоа нема шанси иако никогаш не знаеш што носи иднината.

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Кога ќе почнеш некому да му веруваш, длабоко, рецимо 4+ години (да де, другарка/другар). Ваљда ќе можеш без проблем да се соблечиш пред него/неа...и после неколку траки, да ја осетиш физиката. Па да видиш како иде поинакоф филм...Така да, неверувам. Порано или подоцна тоа ќе пукне.:smir:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Да...се разбира дека може да има...Имам другар со кој сум многу блиска и никогаш не сум помислила нешо мување или слични работи...па тој ми е другарррр:smir:

Член од
10 март 2007
Мислења
242
Поени од реакции
46
убаво е да се има другарки , ама да не ти бидат привлечни т.е. да нема никаков хемиски набој меѓу вас . Јас искрено не верувам во случајно другарство меѓу машко и девојче , ги користам девојките другарки за запознавање на нови девојки , за некој филозофии.работата е во тоа што понекогаш е интересно во друштво кога не се прави муабет за шминка фарба и остала женска потребштина, Во секој случај женската другарка дава драж во дружењето и животот. Нема смисла да си ги е..ме другарките нели ?
п.с. немој да стануваш другар со некоја што ти се допаѓа

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.828
Поени од реакции
20.250
убаво е да се има другарки , ама да не ти бидат привлечни т.е. да нема никаков хемиски набој меѓу вас . Јас искрено не верувам во случајно другарство меѓу машко и девојче , ги користам девојките другарки за запознавање на нови девојки , за некој филозофии.работата е во тоа што понекогаш е интересно во друштво кога не се прави муабет за шминка фарба и остала женска потребштина, Во секој случај женската другарка дава драж во дружењето и животот. Нема смисла да си ги е..ме другарките нели ?
п.с. немој да стануваш другар со некоја што ти се допаѓа
А што ако е обратно, ти не и се допаѓаш неа? Што праиме тогаш? Значи вам ако ви се допаѓа неможе другарка да ви биде, значи фактички само некоја ружна или незнам каква недај боже може да ви биде другарка.. епа не оди тоа баш така, јас имам другари , еве и до ден денешен ми се уште другари, само ретко ги гледам поради мојте обврски, арно ама имам пораснато со нив, значи буквално како што ми биле девојчиња така и тие, може значи да постои другарство меѓу машко и женско, арно ама обострано треба да биде тоа, не едниот да се пали на другиот, туку едноставно да си зацрта дека му е другар и ништо повеќе , а не плус уште еден маж во прегратка или меѓунозе.:smir:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
може да има. јас имам една другарка која ми е ептен блиска, за која би направил се, а се надевам и она исто за мене и за која ама ниту на крај памет не ми дошла некоја 'лоша' идеја:toe::salut:

Член од
17 септември 2008
Мислења
41
Поени од реакции
0
може да има. јас имам една другарка која ми е ептен блиска, за која би направил се, а се надевам и она исто за мене и за која ама ниту на крај памет не ми дошла некоја 'лоша' идеја:toe::salut:
Не бе лоша идеаа само сакаш да ја опнеш... Нема другарство!

Б

БејбиГрл

Гостин
Цврсто стоам на ставот дека другарка љубов меѓу машко и женско постои. Како може да не постои коа имам другари за кои не чувствувам ама баш никаква привлечност, со нив сум за дружење, забава, муабети и ништо повеќе...коа едниот би сакал нешто повеќе тогаш веќе тука нема другарство.Фала богу што иам другари вистински кои ги знам ептен долго и не покажале заинтереситраност за нешто повеќе од другарство

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
А од кј знаеш дека она нема „лоша“ идеа?

Mr.Miyagi

Drk ma chop!
Член од
9 септември 2008
Мислења
69
Поени од реакции
5
Kako ne, kakvi zadnji misli imam za komshivkata da znaesh, koga mi vari kafe i lokum koiga mi dava mh hm mnh :drk:

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
slaaabo neznam dali ima onaka cista 100% nema sansi... definitivno edniot popusta...:back:

Член од
3 февруари 2007
Мислења
38
Поени од реакции
0
e pa zdr po dolgo vreme mi dojde interesna temava pa morav da dadam mislenje inaku mislam deka vo denesno vreme e mn tesko da se ostvari i odrzi drugarstvo megju masko-zensko vo sekoj slucaj i da tie drugar mora da postoi nekoe drugo cuvstvo zboram od iskustvo imam drugar mn sum bliska so nego se druzam dolgo vreme so nego no cesto mi se desava da zadadam nekoj udar na ljubomora i vo posledno vreme osekam deka poveke ne e ona isto drugaruvanje i komentiranje za devojkite negovi isl. ili obratno zs po takov razgovor uvek doagja nekoj napad na nervoza ili smurtenost heh zatoa mislam deka mn e tesko da odrzis blisko drugarstvo so masko ili zensko...

Член од
10 јуни 2007
Мислења
64
Поени од реакции
0
Spored mene ima, jas imam so edna drugarka, veke 2 godini se druzime i oke e ( ina4e ko ses si ja sakam ).
Ponekogas letat misli ali toa se samo misli :pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom