P
PewDiePie
Гостин
Ако му е џанкер гаден,па уште како одвратно се препичува кога зборува да ти се згади животот.
Скапаница.
Скапаница.
ти ќе да имаш проблем со читањето ваљда, ај препрочитај пак што пишав и не замарај.Ти кажа дека се влечел лево десно и дека треба да се одстрани од јавноста ...ти му судиш со ова ..зошто се негираш
Размислувам, има луѓе што се многу погласни и според мене многу повлијателни од Кили.Mногу наивно од тебе. Не сме во Шведска, размисли.
Шо знам , мислам дека уште не сум го изгубил видотти ќе да имаш проблем со читањето ваљда, ај препрочитај пак што пишав и не замарај.
Му објаснуваш три поста по ред и пак за истото се фаќа...
Размислувам, има луѓе што се многу погласни и според мене многу повлијателни од Кили.
Ама тие не чуваат саксии со марихуана дома. Не може да мислиш дека ова е наместено, кога и пред неколку години за истото беше у затвор.
Јас од Кили немам ништо чуено, ни видено, сега кога го уапсија чув дека напишал некоја колумна и нешто со МОФ. Ете колку е влијателен со ставовите што уопште не сум ни чула дека е активен и гласен, а следам портали, медиуми и све.
Не сум од луѓето кои бараат теорија на заговор за се, особено не кога се работи за Кили.
Многу невистини за еден краток пост. Овие твои ставови се од неинформираност и нееудицираност. Немам време бесплатно да те едуцирам .ПоздравБегаш од поентата. Кили не може мува да утепа, ама сликата која ја остава во околината е лоша. Ако си 24/7 под дејство на трава ти губиш осет за реалност. Изгубен човек си. Пропаднат. Е тоа е Кили. Слика која не треба да шета наоколу. И да не мешаме баби и жаби. Збориме за Кили, кој секако не е толкав проблем како муџите. Ама за тоа во друга тема.
Неписмено, во една реченица го коментирам изгледот на човекот, а во друга каде што говорам за криминалот го прикажувам џанаков како појава.Шо знам , мислам дека уште не сум го изгубил видот
"Го видов прошлиот петок во Веро, се влечеше лево десно, не изгледаше на човек, едвај одеше. Треба да се тргнат вакви појави од јавноста"
И друг пат цитирај се како што е, а не бриши тоа што не ти одговара. Ајт пријатно.Го видов прошлиот петок во Веро, се влечеше лево десно, не изгледаше на човек, едвај одеше. Треба да се тргнат вакви појави од јавноста иако не се работи во државава приоритетно кога станува збор за криминалот.
Многу невистини за еден краток пост. Овие твои ставови се од неинформираност и нееудицираност. Немам време бесплатно да те едуцирам .Поздрав
Не вреѓај , биди доблесен и признај си ја грешката дури и на интернет .Тука судиш и пресудуваш со овој пост .Гајле ми е мене ако си останал у среден векНеписмено, во една реченица го коментирам изгледот на човекот, а во друга каде што говорам за криминалот го прикажувам џанаков како појава.
И друг пат цитирај се како што е, а не бриши тоа што ти одговара. Ајт пријатно.
Не и тие треба да бидат уапсени во согласност со законот. Можеби и завчера уапсиле некого за истото, само не сме чуле за тоа, пошто нели не е актер или позната личност. Постојано читам во весници за луѓе кои им нашле марихуана во двор и се уапсени, само шо тие не се доволно познати да бидат етикетирани како “опасно“. Кили не е никаков политички фактор, искрено ако збориме.Саксии чува и Љурзим од Чаир и Пеце од Дебар Маало и Недим од Тетово. За нив е легално тоа, така?
Која грешка бре, во прво одделение се учи дека кога ставаш точка завршуваш една мисла, и потоа почнуваш нова, глеј за што зборам во втората реченица, за криминал или за изглед? Одгледувачите на марихуана се појава, исто како и спортистите, и министрите. Не дека не сфати досеа, туку ти одговара да потиш.Не вреѓај , биди доблесен и признај си ја грешката дури и на интернет .Тука судиш и пресудуваш со овој пост .Гајле ми е мене ако си останал у среден век
Го видов прошлиот петок во Веро, се влечеше лево десно, не изгледаше на човек, едвај одеше. Треба да се тргнат вакви појави од јавноста иако не се работи во државава приоритетно кога станува збор за криминалот.