Литванија - Maкедонија | 05.09, четврток 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам дека Костовски следна утакмица да одмори малце. Најмногу мафташе со тоа пешкирот на натпреваров.
Е не може да се споредуа со Сакре од Лал,и Мегреди од Спарси,тиа кој мускули ги имаат равиено од мафтање,рачунај долга е зезоната:pos::pos::pos:

Костоски на прес-конференција :pos:

Не бе, леле глупи, тој најуморен е. Нека го земат тој Ѓуровски, во Америка студира, сигурно знае англиски најмногу. Затоа и го земаа во репрезентација, да му праведува на Бо.

Ми се скрши срцето. Ова ви го кажувам најискрено и од срце. Па што сакате мислете. Разочарана сум до Австралија и назад.

A звучиш ко ОД Австралија да пишиш...:icon_mrgr:

(no offence :D )

Тренерот нивни ја доби утакмицава. Одлични навремени замени, најде против игра за Тоше и Станко кои растураа на подготовките и у МЗТ, не утепаа во рекетот за тоа помогнаа и глупите лични на Пеџа, кој денеска освен тоа беше одличен, борбен. Антиќ боље бек да му дадат да игра и онака под кош ништо не прави. Нашето најсилно оружје од Литванија- одбраната ни е катастрофа. Рекетот ни е отворен ко тобако, чим една Литванија до самиот крај имаше само 5-6 обиди за тројка јасно е на што се базирала нивната игра и зашто уствари сме ја изгубиле утакмицата. Ако на тоа се додаде и нивната одлична и агресивна игра во одбрана ( како да ги гледав нашите од претходното Европско ) нема што да се каже повеќе. Уште 2 дена да игравме немаше да ги добиеме. Да не зборам што имаа одлично распоредени лични грешки, мислам дека немаа некој со повеќе од 3. Освен Клеиза кој ништо не изигра и со кој дури имаа мн лоша игра другите сите им беа на висина на задачата. Дадоа премногу фаул-кош поени и се кога ќе се собере на крај заслужено не победија.
И многу нормално дека ќе имаме 28 обиди за тројка кога нашите бекови не можеа да припарат до нивниот кош, освен неколкуте НБА пробиви на Бо и 1 на Владо што завршија со поен, другите или ги залепија или им испадна топката од раце или грешно додадоа.

Ако од Црногорците можеби ни ја земаа победата судиите тука веќе нема што да ги кривиме. Ако не се случи некоја голема промена, тешко нас утре со сврбите...

Не бе, леле глупи, тој најуморен е. Нека го земат тој Ѓуровски, во Америка студира, сигурно знае англиски најмногу. Затоа и го земаа во репрезентација, да му праведува на Бо.

Стандард, мора да имaме по еден преведувач у репрезентација :D

А Најубаво да ги затворите сите теми поврзани со првенствово,барем нема да тропате глупости толку.

Па треба ли некој Мираковски да го замени? :icon_lol:

А Најубаво да ги затворите сите теми поврзани со првенствово,барем нема да тропате глупости толку.

Ле-ле, крај на светот ако збориме глупости, г-дине Ајнштајн. :facepalm:

A звучиш ко ОД Австралија да пишиш...:icon_mrgr:

(no offence :D )

Па со оглед на исходот до сега, во текот на сите овие години, колку сум подалеку од државава, толку подобро ни оди. Можеш да погодиш дека сега сум тука. Знам дека е шала, ама премногу сум нервозна за да се насмеам, искрено. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom