- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.528
- Поени од реакции
- 114.706
Мислам дека и у Евролига го нема ова правило.А како у евролига можеше,а овде не?Мислим мора ова да се воведе,инаку ова нема смисла.
Мислам дека и у Евролига го нема ова правило.А како у евролига можеше,а овде не?Мислим мора ова да се воведе,инаку ова нема смисла.
Уште еднаш: КРВ ДА СЕРАТ !!!Техничкиот комитет на Првенството ја одби жалбата на МКФ за натпреварот против Црна Гора, со образложение дека според Регулациите на ФИБА Европа, снимка не може да се прегледува за да се промени конечен резултат на еден натпревар. Со тоа, судиската одлука е валидна и натпреварот се регистрира со победа на Црна Гора од 81-80.
Тој што го одлучил ова, најмилото у болница да неможат да му го реанимираат, зошто кога еднаш ќе застане срце, тоа е тоа, завршена работа!!!Уште еднаш: КРВ ДА СЕРАТ !!!
Дарко Миличиќ да ги ебе!
Грешка си брат.Инфаркт утакмица ќе биде.Спремај дијазепамите.^^ Барем да го суспендираа судијата на некое време поради ваквиот кикс, за промена на резултат секако знаевме дека ќе нема
Цел ден глава ме боли поради дебилите и никако неможам да престанам на глупавата одлука..
Утре со Литванциве или ќе ќе утепаме или ќе не утепаат со голема разлика - трето нема
Јас мислам дека го има, али Евролига е под УЛЕБ, и со малку поинакви правила од ФИБА Европа.Мислам дека и у Евролига го нема ова правило.
За жал, на писмено одлукава им е тешко соборлива заради тоа што во статутот ја имаат оваа точка:Тој што го одлучил ова, најмилото у болница да неможат да му го реанимираат, зошто кога еднаш ќе застане срце, тоа е тоа, завршена работа!!!
Шо значи, чорба, ако воопшто имаше и надеж. Имаат на што да се вадат. Штом тогаш пред истекот на мечот не се реши, сеа имаат оправдање.8. Videos, film, pictures or any equipment, visual, electronic, digital, or otherwise, shall not be used to
determine or to change the result of a game. The use of such equipment is valid only to determine
responsibility in matters of discipline or for educational (training) purposes after the game has ended.
Илјада евриќи наплаќаат за жалба, мамичето лоповско еј!a
sum equivalent to EUR 1000 with the representative of FIBA Europe or the Technical Committee.
Сериозно мислеше дека може да се преигра утакмицава или пак да ни ги признаат поените?? Аман бе луѓе, кога сте виделе на едно ЕП или СП да се преигра некој натпревар..?? Чим свирне судијата крај на муабетот, можеме до утре да се жалиме џабе ни е. Единствено што може да се извлече со жалбата е да се казнат судиите, што ама баш ич не ме занима, бидејќи утакмицата ни е веќе загубена, а судиите може да се ебат у гз сите до еден.Тој што го одлучил ова, најмилото у болница да неможат да му го реанимираат, зошто кога еднаш ќе застане срце, тоа е тоа, завршена работа!!!
Comments are disabled for this video. На ниедно друго видео од првенството не се.http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8Xfg3jZMG1QuJnp6pnUWd3.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2013.gameID_8732-B-3-1.html
Каков текст напишале оф леле бруки
Чекај бе момче кај ти со аватаров, сакаш метеор да не погоди?Сериозно мислеше дека може да се преигра утакмицава или пак да ни ги признаат поените?? Аман бе луѓе, кога сте виделе на едно ЕП или СП да се преигра некој натпревар..?? Чим свирне судијата крај на муабетот, можеме до утре да се жалиме џабе ни е. Единствено што може да се извлече со жалбата е да се казнат судиите, што ама баш ич не ме занима, бидејќи утакмицата ни е веќе загубена, а судиите може да се ебат у гз сите до еден.
Comments are disabled for this video. На ниедно друго видео од првенството не се.