Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да се смилува и да ме покани на CS:GO ? Имам доста дота ијтеми ако треба ќе ви дадам 3/4 :icon_mrgr:

Некој да се смилува и да ме покани на CS:GO ? Имам доста дота ијтеми ако треба ќе ви дадам 3/4 :icon_mrgr:

ц, пред некој ден на summer sale-от беше за некои 200-300 денари.. :)

Добро луѓе новава цс само мене ли ми се чини дека воопшто не е како што треба ?
Значи.. баталете графики мафики... се е тоа ок.. супер се игра.. итн
Читери вире.. демек го пријавуваш... ништо не се случува.. истиот после пак игра.. пак со чит.. никаква организација нема.
Од друга страна јас добивам бан на 7 дена затоа што излегов од цв ... не по моја вина... :mad:али 7 дена бе.. втф?!

Добро луѓе новава цс само мене ли ми се чини дека воопшто не е како што треба ?
Значи.. баталете графики мафики... се е тоа ок.. супер се игра.. итн
Читери вире.. демек го пријавуваш... ништо не се случува.. истиот после пак игра.. пак со чит.. никаква организација нема.
Од друга страна јас добивам бан на 7 дена затоа што излегов од цв ... не по моја вина... :mad:али 7 дена бе.. втф?!

Бан од 7 дена не се добива туку-така , има временски банови 1= 30 мин , 2= 2 часа , 3= 1 ден , 4= 2 дена , 5= 1 недела. Доколку во период од една недела те банираат 4 пати тогаш следува банот од една недела ама ми се десило и мене неколку пати ради интернетот па сум го јадел и ја. А тоа за читерите у право си , на системот му треба итно преиспитување оти ептен има очигледни ѓубриња кои и покрај репорт не добиваат никакви казни. ;)

Знае некој како и каде да се обратам за VAC ban?
:mad::mad: шупаци глупави ме банираат а имаат на мојот стим 500 сс :mad:

Имам VAC бан на кантер страјк, ако купам глобал офенсив ќе бидам и таму баниран или не? Дота играм без проблем инаку.

Дечки абе имам проблем,на секоја лоадирање на нова мапа ме исклучува и ми праи csgo.exe has stopped working.На некој му се има појавено,чаре нешто?Иначе купена ми е,на стим ја играм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom