Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
23299а.jpg

Низ цела утакмица: Еве тука (random работа се случила)... но вие секако не го гледате тоа....
За да на последната акција: Извинете драги гледачи, но јас не видов што се случи...

Каков човек! :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Oгромна е разликата од Марин до овој Пипан.

Фали докторот на клупа,тоа е ебен факт.Тој како што знае да ги измотивира играчите и да им укаже на грешките,не може никој.Ги знае како дишат и како одат.

Денеска пораз не требаше да се деси ни во најлудиот сон,сами сме криви за поразот,па после судиите.4 минути да не дадеш кош,а притоа водиш 7 разлика,треба да си ептен глуп и туп и ненормален.
Самарџиски е катаклизма сама по себе.
Да тепавме денеска,утре значително помал притисок ќе имаше против Литванците и нашиве кошаркари ќе влезеа значително поодморени психички.
Епа сеа јадете го курот кога не знаете да привршите утакмица рутински.
Докторот Марин фали на клупа.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Тоа е тоа што го пишав дека 50-50 ни се шансите по пијанчењето во саботата, џабе се играа и пријателски, џабе беше палење, џабе беше све... све пропадна во вода за 3 дена престој во Македонија.
Али да не ќенкате дека не било ради тоа, ќе пишам и дека ОГРОМНА улога играа и судиите на овој меч иако водевме 5 разлика на 1 ипол минута до крај.
Според мене тука ни е крајот за некаков успех односно висок пласман, ако се вратат со победа против Литванија ќе биде поголемо чудо од она 2011.
Не ми се верува како преминав од најголем оптимист во најголем песимист. (n)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Утре има да се вратимо појаки него било кога,знам сигурен сум. И ИМА НА СИТЕ ДА ПОКАЖЕМО КОЈА Е МАКЕДОНИЈАА,За играта нема што да се каже борбено до крај:cuc::cuc:.Значи сфтатите више еднаш у главите,ова е кошарка,и у една минута све се менува,а факт е дека денеска бевмо оштетени.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Oгромна е разликата од Марин до овој Пипан.

Фали докторот на клупа,тоа е ебен факт.Тој како што знае да ги измотивира играчите и да им укаже на грешките,не може никој.Ги знае како дишат и како одат.

Денеска пораз не требаше да се деси ни во најлудиот сон,сами сме криви за поразот,па после судиите.4 минути да не дадеш кош,а притоа водиш 7 разлика,треба да си ептен глуп и туп и ненормален.
Самарџиски е катаклизма сама по себе.
Да тепавме денеска,утре значително помал притисок ќе имаше против Литванците и нашиве кошаркари ќе влезеа значително поодморени психички.
Епа сеа јадете го курот кога не знаете да привршите утакмица рутински.
Докторот Марин фали на клупа.

I so Marin kiksnavme protiv Crna Gora. Toj mech bese uzas za gledanje i nervi kinenje. Mozevme togas da pobedime no...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.825
Поени од реакции
30.711
Утре губиме 10+ разлика, Литванците ќе ни вратат за поразот пред 2 години :нинџ:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Докторот фалел... докторот што ќидна како пичкица најголема, докторот што требаше да биде тренер на Каха Лаборал а заврши у Лукоил откако отпаднаа од европски натпреварувања. (y)
Уште многу има за зборење али да не го дрвиме тука и да се отвараат стари теми.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
За кој навиваме Србија- Литванија? :)

Исто ни се фаќа мораме да ги победиме и двата тима.Обично би биле за Литванија дека Србите се ментално слаби и ако ги искинеа ќе се откажеа али вака со млади играчи кои сакаат да се докажат сега мораме од утре натаму се да тепаме регуларно.

Сега е единствената надеж нашиве да се здиват и утре да почнат живи луѓе да јадат.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
ок е доста се расправате признавам јас сум крив, почнав да гледам пред крај на 1во водевме со 1 разлика и дур гледав дојдовме до -1 после второ гледам гледам до -11 дојдовме си викам ништо ја негледам а ми се гледа у пм си викан у моментов што би било подобро од гледање кошарка и си викам ај ке го мавнам 2-3 пати само да победиме и после тоа гледам на резултати 76-71 за нас идам се мијам у купатило да бе толку е, викам толку е поминала клетвата сум требал да го мавнам да ја тргнам ај и за друг пат ке знам ама не било тоа до 2 минути пред крај гледам на 1 разлика водиме си викам ова заебано стана пак и си викам ако гледам ке изгубиме ако тепаме нема да гледам а време се нема 2 минути што да праам мора у секунд да се одлучи и викам ке гледам што ги ебам ке ги ебам и пу пичката матерна судија курташак да иде у продавница у пењуар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom