Неточно.Сите девојки кажуваат дека има а сите машки спротивно....
има нешто нејасно ?!?!?!
за оние на кои не им е разјаснето....девојките може ги гледаат на "другарите" само онака другарски а машките си чекаат прилика за нешто повеќе
Тотално се согласувам со TheSunCries , нема ништо повеќе од пријателство .јас сметам дека постои пријателство помеѓу машко и женско,барем јас имам и сум имал такви пријателства,и ќе имам.зашто некој смета дека нема?демек,машкото не знае да цени вистинско пријателство,без разлика дали полот е машки или женски или демек,женско ќе почне да те гледа како дечко и ќе сака повеќе од пријателство(а што има повеќе од пријателство?ништо)нема врска тој став.повеќе,би можел да се отворам пред женсско,и повеќе работи да дознае за мене,него ли пред машко.
Kако што кажав претходно, или да се двајцата разумни луѓе, или да не се привлекуваат физички.нема зашто да не постои пријателство помеѓу двајца од спротивен пол,нема некакви пречки.
Неточно.
Има многу машки кои веруваат во пријателство меѓу машки и женски.
Kако што кажав претходно, или да се двајцата разумни луѓе, или да не се привлекуваат физички.
Ако се глупаци, пак може и другари и љубовници да се.па ако не се разумни луѓе,тогаш е и тешко да имаат и било каква човечка врска,нели?
Hmmm...ljubov?Kako prvo dali nekoj znae sto navistina znaci zborot Ljubov?Ne mi se veruva deka ima takvi...Ljubov moze da postoi najveke do 1ta godina od vrskata se ponatamu e navika.A za toa dali postoi drugarska ljubov pomegu masko i zensko ne mi se veruva, osven ako nekoj od niv ne e malku poremeten so hormonite(nemoj da mislite deka ima nesto protiv takvite).Sekogas vo edno takvo drugarstvo sekogas eden so drug ke se privlekuvaat se dodeka na krajot ne napravat belja