Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Може е рано за да се кажи, ама мислам дека Катанија ќе си иде во сериа Б. После Гомез и Лоди, денес го продадоа и Бариентос. Со овие минатата сезона газеа на домашен терен. По нив Џенова и Сасуоло/Верона :D

Јака Сериа А годинава. :cuc: Навистина штета што немаме на ниедна национална програма. Али добро, битно турски серии сме фул.
373521_391494720902271_67697063_q.jpg

Колку ми е криво само што резултативе на Лајвскор ги глеам :mad: Наместо на тв као човек... Не ја бива вака неделава ставам дрим бокс па што сака нека биде(n)

Ќе гледам дома на livescore :icon_mrgr:

Па колку што имам прочитано тука на форумов ти беше информатичар по струка,па нормално е дека имаш нешто интернет појак или само си лупаше ? :pos:

Или те имам помешано со некој друг.:icon_mrgr:

Па колку што имам прочитано тука на форумов ти беше информатичар по струка,па нормално е дека имаш нешто интернет појак или само си лупаше ? :pos:

Или те имам помешано со некој друг.:icon_mrgr:
Телекабел и се е можно. А и во последно време се усраа и тоа многу. :icon_mrgr: И Бил Гејтс да сум не можам да и ја покачам брзината. :pos:

Во некоја обложувалница имаат ли пренос од сериа а?

Сега се враќам од кладилница, SKY Calcio ги пренесуваат сите натпревари одеднаш, симулкаст, каде што има голови таму се вклучуваат. Одкако ќе завршат натпреварите одат со хајлатси и изјави на тренерите и играчите, + после тоа специјална емисија со гости и нивните мислења за одиграното коло.

:coffee:

Телекабел и се е можно. А и во последно време се усраа и тоа многу. :icon_mrgr: И Бил Гејтс да сум не можам да и ја покачам брзината. :pos:

Зошто бе така? Јас сум на телекабел и цел викенд гледав мечеви, што заради кладилница, што нвивачки, што од што сакав да гледам и супер си беа стримовите. Јес да викендов имаше некои поправки кај мене на улица ама ќе се прекинеше нетот 5-6 секунди и тоа беше тоа.

Зошто бе така? Јас сум на телекабел и цел викенд гледав мечеви, што заради кладилница, што нвивачки, што од што сакав да гледам и супер си беа стримовите. Јес да викендов имаше некои поправки кај мене на улица ама ќе се прекинеше нетот 5-6 секунди и тоа беше тоа.
Стабилен е интернетот секогаш симнувам се што ми треба со голема брзина, а за стримови кочи у пм. Не работат ни оние со 150кб/сек. Требаше да им предложиме на овие од телма да им донираме по 10 евра и да ги откупат правата. :pos:

На клубскиот автобус на Верона, дупнати гумите и скршени прозорите од страна на навивачите на Рома после натпреварот.

Останале играчиве да спијат во некој хотел во Рим :sneaky:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom