- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Сите утакмици излегоа 3+ само една не.... се повампири нападот во Серие А.![]()
а не Премиер лига е јака лига со 6 гола во цело коло

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите утакмици излегоа 3+ само една не.... се повампири нападот во Серие А.![]()

Наместо на тв као човек... Не ја бива вака неделава ставам дрим бокс па што сака нека бидеВо некоја обложувалница имаат ли пренос од сериа а?
Ќе гледам дома на livescoreГледај дома,што ќе ти е в кладилница.![]()
Ќе гледам дома на livescore![]()

Телекабел и се е можно. А и во последно време се усраа и тоа многу.Па колку што имам прочитано тука на форумов ти беше информатичар по струка,па нормално е дека имаш нешто интернет појак или само си лупаше ?
Или те имам помешано со некој друг.![]()

Во некоја обложувалница имаат ли пренос од сериа а?

Телекабел и се е можно. А и во последно време се усраа и тоа многу.И Бил Гејтс да сум не можам да и ја покачам брзината.
![]()
Стабилен е интернетот секогаш симнувам се што ми треба со голема брзина, а за стримови кочи у пм. Не работат ни оние со 150кб/сек. Требаше да им предложиме на овие од телма да им донираме по 10 евра и да ги откупат правата.Зошто бе така? Јас сум на телекабел и цел викенд гледав мечеви, што заради кладилница, што нвивачки, што од што сакав да гледам и супер си беа стримовите. Јес да викендов имаше некои поправки кај мене на улица ама ќе се прекинеше нетот 5-6 секунди и тоа беше тоа.