N
Nicky Santoro
Гостин
Душата ми е извадија паласиве глупи.Мн неписмени се.100 шанси направија и незнаат да реализираат.Ајде,битно влезе.
Еба*е среќата што ја имаме, ова што го промашија Шалке 90та минута беше потешко да се промаши отколку да се погоди.Ајде сега Шалке 3+ !!!!!!!
многу мал коефициент давале со тој хендикеп пошто веќе сите разбраа дека Борац е дебакл и доста играчи продадоа...Те испратив на ова јас.
![]()
Доволни се, колку-толку.
Инаку за вечер изиграв колку да се пратит:
Cracovia - Legia 3+
Rennes - Lille 0-2
Sparta Praga - Ostrava 1 и да не примит Спарта гол.
Los Angeles - San Jose 1
so 5e = 36e
Фала ти, малце се али секоја пара добродојдена еДушата ми е извадија паласиве глупи.Мн неписмени се.100 шанси направија и незнаат да реализираат.Ајде,битно влезе.
Шутрак. Празен гол од 6 метри го промаши.Еба*е среќата што ја имаме, ова што го промашија Шалке 90та минута беше потешко да се промаши отколку да се погоди.![]()
Не ми се верува од тука некој да напраи такво нешто, али ај избриши го и ти тикетотЗатоа што некој во меѓувреме ќе пријави дека е изгубен тикетот со таа шифра,и ти кога ќе отидеш да си ја подигнеш добивката нема да ти се признае,а можно е и да си ја присвои добивката.Затоа е посигурно да си го заштитиш кодот, а и веднаш можеш да го измениш овој пост совреме.
singl ...so ne si ja aknel so iljadarceФала ти, малце се али секоја пара добродојдена е
Сликата малце повеќе матна али нема везе.
Затоа што некој во меѓувреме ќе пријави дека е изгубен тикетот со таа шифра,и ти кога ќе отидеш да си ја подигнеш добивката нема да ти се признае,а можно е и да си ја присвои добивката.Затоа е посигурно да си го заштитиш кодот, а и веднаш можеш да го измениш овој пост совреме.
Добро де знам малце е, ај види и кога е уплетно, толку имав во џебот толку ми останаа уплаќав и друзи тикети , право точакот и до кладилницаКодови добро, ама уплата и добивка![]()
Ок, мислев за мене е затоа.Абе кој ти вика за тоа. Колку имаш толку уплаќај. Главно е да се добива.
Коментирав за оние што кријат уплата и добивка.