N
Nicky Santoro
Гостин
Душата ми е извадија паласиве глупи.Мн неписмени се.100 шанси направија и незнаат да реализираат.Ајде,битно влезе.
Еба*е среќата што ја имаме, ова што го промашија Шалке 90та минута беше потешко да се промаши отколку да се погоди.Ајде сега Шалке 3+ !!!!!!!
многу мал коефициент давале со тој хендикеп пошто веќе сите разбраа дека Борац е дебакл и доста играчи продадоа...Те испратив на ова јас.
Доволни се, колку-толку.
Инаку за вечер изиграв колку да се пратит:
Cracovia - Legia 3+
Rennes - Lille 0-2
Sparta Praga - Ostrava 1 и да не примит Спарта гол.
Los Angeles - San Jose 1
so 5e = 36e
Фала ти, малце се али секоја пара добродојдена еДушата ми е извадија паласиве глупи.Мн неписмени се.100 шанси направија и незнаат да реализираат.Ајде,битно влезе.
Шутрак. Празен гол од 6 метри го промаши.Еба*е среќата што ја имаме, ова што го промашија Шалке 90та минута беше потешко да се промаши отколку да се погоди.
Не ми се верува од тука некој да напраи такво нешто, али ај избриши го и ти тикетотЗатоа што некој во меѓувреме ќе пријави дека е изгубен тикетот со таа шифра,и ти кога ќе отидеш да си ја подигнеш добивката нема да ти се признае,а можно е и да си ја присвои добивката.Затоа е посигурно да си го заштитиш кодот, а и веднаш можеш да го измениш овој пост совреме.
singl ...so ne si ja aknel so iljadarceФала ти, малце се али секоја пара добродојдена е
Сликата малце повеќе матна али нема везе.
Затоа што некој во меѓувреме ќе пријави дека е изгубен тикетот со таа шифра,и ти кога ќе отидеш да си ја подигнеш добивката нема да ти се признае,а можно е и да си ја присвои добивката.Затоа е посигурно да си го заштитиш кодот, а и веднаш можеш да го измениш овој пост совреме.
Добро де знам малце е, ај види и кога е уплетно, толку имав во џебот толку ми останаа уплаќав и друзи тикети , право точакот и до кладилница немав ни време да земам повеќе, незнам ни како стигнав кладилницата не ми е баш блиско.Кодови добро, ама уплата и добивка
Ок, мислев за мене е затоа.Абе кој ти вика за тоа. Колку имаш толку уплаќај. Главно е да се добива.
Коментирав за оние што кријат уплата и добивка.