Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Душата ми е извадија паласиве глупи.Мн неписмени се.100 шанси направија и незнаат да реализираат.Ајде,битно влезе.

Те испратив на ова јас. (y)

2i9t5qh.jpg

Доволни се, колку-толку. :)

Инаку за вечер изиграв колку да се пратит:
Cracovia - Legia 3+
Rennes - Lille 0-2
Sparta Praga - Ostrava 1 и да не примит Спарта гол.
Los Angeles - San Jose 1
so 5e = 36e

многу мал коефициент давале со тој хендикеп пошто веќе сите разбраа дека Борац е дебакл и доста играчи продадоа...:)

Душата ми е извадија паласиве глупи.Мн неписмени се.100 шанси направија и незнаат да реализираат.Ајде,битно влезе.

Фала ти, малце се али секоја пара добродојдена е :D
Сликата малце повеќе матна али нема везе.

За утре манчстер
2 @2.65; 2&3+ @4; 2-2 @4.50; T22+ @2.40; T23+ @5.50
2&T2 @2.80
Бирајте :D
Најверојатно јас ќе ја ставам 2-2 и Т22+

Затоа што некој во меѓувреме ќе пријави дека е изгубен тикетот со таа шифра,и ти кога ќе отидеш да си ја подигнеш добивката нема да ти се признае,а можно е и да си ја присвои добивката.Затоа е посигурно да си го заштитиш кодот, а и веднаш можеш да го измениш овој пост совреме.

Не ми се верува од тука некој да напраи такво нешто, али ај избриши го и ти тикетот :D

Затоа што некој во меѓувреме ќе пријави дека е изгубен тикетот со таа шифра,и ти кога ќе отидеш да си ја подигнеш добивката нема да ти се признае,а можно е и да си ја присвои добивката.Затоа е посигурно да си го заштитиш кодот, а и веднаш можеш да го измениш овој пост совреме.

Кој има толку муда да отиде на туѓ тикет да вика дека е негов ? Ќе биде ем тепан ем без пари ќе остане :D на крај краева ако дојде до таква ситуација да се прави некој паметен имаат камери кладилниците ќе видат кој го уплатил ливчето..

Тие што кријат кодови кријат оти тикетите им се правени во фотошоп а не за да не пријави некој изгубен тикет :D

Кодови добро, ама уплата и добивка :unsure:

Кодови добро, ама уплата и добивка :unsure:

Добро де знам малце е, ај види и кога е уплетно, толку имав во џебот толку ми останаа уплаќав и друзи тикети , право точакот и до кладилница :D немав ни време да земам повеќе, незнам ни како стигнав кладилницата не ми е баш блиско.

Абе кој ти вика за тоа. Колку имаш толку уплаќај. Главно е да се добива.

Коментирав за оние што кријат уплата и добивка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom