Кладилница (Генерална дискусија)

N

Nicky Santoro

Гостин
Душата ми е извадија паласиве глупи.Мн неписмени се.100 шанси направија и незнаат да реализираат.Ајде,битно влезе.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Те испратив на ова јас. (y)

Доволни се, колку-толку. :)

Инаку за вечер изиграв колку да се пратит:
Cracovia - Legia 3+
Rennes - Lille 0-2
Sparta Praga - Ostrava 1 и да не примит Спарта гол.
Los Angeles - San Jose 1
so 5e = 36e
многу мал коефициент давале со тој хендикеп пошто веќе сите разбраа дека Борац е дебакл и доста играчи продадоа...:)

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Душата ми е извадија паласиве глупи.Мн неписмени се.100 шанси направија и незнаат да реализираат.Ајде,битно влезе.
Фала ти, малце се али секоја пара добродојдена е :D
Сликата малце повеќе матна али нема везе.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
За утре манчстер
2 @2.65; 2&3+ @4; 2-2 @4.50; T22+ @2.40; T23+ @5.50
2&T2 @2.80
Бирајте :D
Најверојатно јас ќе ја ставам 2-2 и Т22+

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Затоа што некој во меѓувреме ќе пријави дека е изгубен тикетот со таа шифра,и ти кога ќе отидеш да си ја подигнеш добивката нема да ти се признае,а можно е и да си ја присвои добивката.Затоа е посигурно да си го заштитиш кодот, а и веднаш можеш да го измениш овој пост совреме.
Не ми се верува од тука некој да напраи такво нешто, али ај избриши го и ти тикетот :D

А

Атомската мравка

Гостин
Затоа што некој во меѓувреме ќе пријави дека е изгубен тикетот со таа шифра,и ти кога ќе отидеш да си ја подигнеш добивката нема да ти се признае,а можно е и да си ја присвои добивката.Затоа е посигурно да си го заштитиш кодот, а и веднаш можеш да го измениш овој пост совреме.

Кој има толку муда да отиде на туѓ тикет да вика дека е негов ? Ќе биде ем тепан ем без пари ќе остане :D на крај краева ако дојде до таква ситуација да се прави некој паметен имаат камери кладилниците ќе видат кој го уплатил ливчето..

N

Nicky Santoro

Гостин
Тие што кријат кодови кријат оти тикетите им се правени во фотошоп а не за да не пријави некој изгубен тикет :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Кодови добро, ама уплата и добивка :unsure:

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Кодови добро, ама уплата и добивка :unsure:
Добро де знам малце е, ај види и кога е уплетно, толку имав во џебот толку ми останаа уплаќав и друзи тикети , право точакот и до кладилница :D немав ни време да земам повеќе, незнам ни како стигнав кладилницата не ми е баш блиско.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Абе кој ти вика за тоа. Колку имаш толку уплаќај. Главно е да се добива.

Коментирав за оние што кријат уплата и добивка.

Kajgana Shop

На врв Bottom