N
Nicky Santoro
Гостин
Душата ми е извадија паласиве глупи.Мн неписмени се.100 шанси направија и незнаат да реализираат.Ајде,битно влезе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде сега Шалке 3+ !!!!!!!

Те испратив на ова јас.
![]()
Доволни се, колку-толку.
Инаку за вечер изиграв колку да се пратит:
Cracovia - Legia 3+
Rennes - Lille 0-2
Sparta Praga - Ostrava 1 и да не примит Спарта гол.
Los Angeles - San Jose 1
so 5e = 36e

Душата ми е извадија паласиве глупи.Мн неписмени се.100 шанси направија и незнаат да реализираат.Ајде,битно влезе.

Еба*е среќата што ја имаме, ова што го промашија Шалке 90та минута беше потешко да се промаши отколку да се погоди.![]()
Затоа што некој во меѓувреме ќе пријави дека е изгубен тикетот со таа шифра,и ти кога ќе отидеш да си ја подигнеш добивката нема да ти се признае,а можно е и да си ја присвои добивката.Затоа е посигурно да си го заштитиш кодот, а и веднаш можеш да го измениш овој пост совреме.

Фала ти, малце се али секоја пара добродојдена е
Сликата малце повеќе матна али нема везе.
Затоа што некој во меѓувреме ќе пријави дека е изгубен тикетот со таа шифра,и ти кога ќе отидеш да си ја подигнеш добивката нема да ти се признае,а можно е и да си ја присвои добивката.Затоа е посигурно да си го заштитиш кодот, а и веднаш можеш да го измениш овој пост совреме.
на крај краева ако дојде до таква ситуација да се прави некој паметен имаат камери кладилниците ќе видат кој го уплатил ливчето..
Кодови добро, ама уплата и добивка![]()
немав ни време да земам повеќе, незнам ни како стигнав кладилницата не ми е баш блиско.Абе кој ти вика за тоа. Колку имаш толку уплаќај. Главно е да се добива.
Коментирав за оние што кријат уплата и добивка.