Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Oдлично писмо од Јуп!

Мада многу брзо го напишал толку квалитетно, може знаел кој ја зима :icon_lol:

a moze i da go ima spremano pred da ja objavat nagradata? :P

Inace i ronaldo i real odbile da odat na pokanata za nagardava.... mojt da imat nesto tuka

a moze i da go ima spremano pred da ja objavat nagradata? :P

Inace i ronaldo i real odbile da odat na pokanata za nagardava.... mojt da imat nesto tuka

Има нешто, играа натпревар истата вечер на доделување на наградите :)

Одлично. Густаво го шитнаа, Хави повреден, Тиаго повреден, Кирхоф исто и сега и Швајни. Топ.

Реков ќе плачеме по Густаво ама не очекував уште сега.

Ова може и не е така лошо за Пеп пошто он потајно секогаш сакал да настапи со формација 4-0-7-0 со 7 лажни 9ки...

Одлично. Густаво го шитнаа, Хави повреден, Тиаго повреден, Кирхоф исто и сега и Швајни. Топ.

Реков ќе плачеме по Густаво ама не очекував уште сега.

Ова може и не е така лошо за Пеп пошто он потајно секогаш сакал да настапи со формација 4-0-7-0 со 7 лажни 9ки...

И да беше Густаво,он не е решение за вечер.....Тиаго ќе фали вечер ако не игра Швајни.

Густаво е класичен копач,покажи му играч и цела утакмица ќе го брка.Али неможе да диктира игра,да ја изнесе топката у противничка половина...такада не е опција.

Хави ќе беше опција како замена...Али ете се покажа дека не само што не се многу него дури и фалат играчи...

^^ Али затоа Кроос со Густаво до него ќе беше реална опција. Само Кроос нема теорија да држи средина лол смешно е.

Јас би пробал нешто вакво:

813530_FC_Bayern_Munchen.jpg

^^ Али затоа Кроос со Густаво до него ќе беше реална опција. Само Кроос нема теорија да држи средина лол смешно е.

Јас би пробал нешто вакво:

813530_FC_Bayern_Munchen.jpg

Незнам,ризично ќе биде вака,Алаба незнам кога играше последен пат на таа позиција...

Али боље него ли Лам у средина да го стаи.

Голем проблем е ова за Гвардиола.Баш ме интересира како ќе се снајде....

Колку што знам само тој има бар малку искуство во дефанзивна (добро и Лам :tapp:). Стварно мизерно, од тоа да не знаеш кого да поставиш стасавме до точка да немаме кого да пуштиме...

Ако го игра само Кроос таму 2 гола минимум не ни бегаат а Мурињо не е вчерашен, така лесно гол на Челзи нема да им дадеме.

Neuer - Dante, Ribéry, Mandžukić, Robben, Rafinha, Boateng, Lahm, Müller, Alaba, Kroos

Да го е... Пеп со Лам, амн веќе

813594_FC_Bayern_Munchen.jpg

Mega presing so nadez deka Goetze kje trcat za vecer :D

ova mi izlgleat najlogicno mene za vecer zs nemat drugi sredina so bi pokrile osven da go igrat Alaba sredina(a toj mnogu se zaletvit napred i zaboravat za middfield control -.- )

Подобро Лам на лев бек а Алаба во средината.
Пак Лам во средината :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ко барса лани сме ќе не ебат сите екипи со побрзи играчи на контри

Ебате фубалот ако изгубат Баерн од ваков мршнички тим... Фрајбург имаат поубава игра од плавиве.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom